Charleroi – Partizan: Analiza utakmice

Milos
24 rujna, 2020
447 Views
nogomet tipovi

Nakon jučerašnjeg poklona od strane kladionica u vidu pobede sa više od dva gola razlike na utakmici između Chelsea i Barnsleya, danas u kvalifikacijama za Ligu Evrope ima nekoliko vrlo interesantnih utakmica koje će svakako završiti na našem Tiket Dana, ali mi današnju analizu i tip radimo na meču koji se igra u okviru istog takmičeanja, gde u Belgiji na stadionu Du Pays de Charleroi, domaća ekipa dočekuje ekipu beogradskog Partizana.

Charleroi je trenutni lider Belgijskog šampionata, jer su nakon 6 odigranih kola bili 100% sa svih šest prilično impresivnih pobeda. Ova ekipa polako napreduje iz godine u godinu i ove sezone će svakako opet biti usamom vrhu svog domaćeg šampionata. Ono što odlikuje ovu ekipu je odlična odbrana pošto su na šest utakmica primili samo 2 pogotka, dok su njihovi napadači prilično efikasni. Ruku na srce nisu imali preterano težak raspored od sada, ali ipak njihove igre su zaista dobre.

Njihovi protivnici, ekipa Partizana muku muči sa formom, ali i sa defanzivnom igrom. Na samom početku sezone došlo je do potresa u klubu i trener koji je prošle godine napravio odličan rezultat, imajući u vidu sve što se dešavalo, Savo Milošević je podneo ostavku nakon utakmice protiv Vojvodine, a njega je nasledio Aleksandar Stanojević, kome je ovo drugi mandate u Beogradskom klubu. Novi trener ima kompletno drugačiju filozofiju igre u odnosu na Miloševića, koji je forsirao napadačku igru. Rezultati pod novim trenerom su malo bolji, ali igra je i dalje prilično loša.

Očekivani sastavi

Nema puno problema sa povredama i suspenzijama u oba tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu nikada igrale jedna protiv druge u svojoj istoriji.

Predlozi za tipovanje

Zaista ne možemo da verujemo da Partizan ima dovoljno snage da se suportstavi ekipi koja se nalazi u fantastičnoj formi kao što je Charleroi, posebno na gostujućem terenu. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Charleroi -0.5 AH (da Charleroi pobedi na ovom meču), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.85 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet. Ovo je za nas svakako max bet, ali smatramo da svako treba ulagati samo onoliko novca koliko je spreman izgubiti.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos