Chelsea vs. Liverpool: Tipovi, savjeti i kvote -14.05.2022.

Dusan
14 svibnja, 2022
367 Views
Chelsea vs Liverpool

Finale engleskog FA kupa na rasporedu je u subotu od 17:45 sati, a sastaju se Chelsea i Liverpool. Dvoboj na “Wembleyju” bit će drugi okršaj za trofej dviju momčadi, budući da su se krajem veljače susreli u Liga kupu, a “Redsi” su slavili nakon izvođenja jedanaesteraca.

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Chelsea

Nogometaši londonske momčadi u posljednje vrijeme igraju promjenljivo. Ispadanje u četvrtfinalu Lige prvaka djelomično je destabiliziralo moral momčadi, pa su u pojedinim dvobojima Premier lige neočekivano gubili bodove. Tako su u zadnja četiri kola slavili samo jednom i to protiv slabog Leedsa, a nisu uspjeli pobijediti Manchester United, Everton i Wolvese.

Dvoboj s Liverpoolom bit će posljednja prilika londonskim “Plavcima” za osvajanje trofeja ove sezone, pa treba očekivati ​​da budu maksimalno usredotočeni i željni pobjede.

Thomas Tuchel je od dolaska na “Stamford Bridge” pokazao da zna pobjeđivati ​​u važnim mečevima i taktički pripremiti utakmicu. Otegotna okolnost je što će imati jednako dobrog taktičara za i svog sunarodnjaka Jurgena Kloppa za rivala.

Njemački izbornik neće moći računati na četvoricu nogometaša. N’Golo Kante, Mateo Kovačić, Callum Hudson-Odoi i Ben Chilwell su ozlijeđeni i neće moći pomoći svojim suigračima.

Liverpool

Za razliku od Chelseaja, Liverpool je već osvojio jedan trofej, a bori se za još tri. Osim za FA Cup, još uvijek se bore za naslov prvaka Premier lige s Manchester Cityjem, dok će krajem mjeseca igrati veliko finale Lige prvaka s Real Madridom.

“Redsi” su prošli vikend odigrali neriješeno s Tottenhamom (1:1), što ih je malo udaljilo od trofeja, ali su već u utorak odigrali sjajnu utakmicu protiv Aston Ville i trijumfirali s 2:1.

Jurgen Klopp u ovom susretu neće moći računati na defenzivnog veznog Fabinha koji se ozlijedio protiv Ville i bit će spreman tek za finale Lige prvaka. To bi moglo utjecati na kvalitetu igre momčadi u obrani, ali roster Liverpoola je popunjen dobrim veznjacima, koji mogu zamijeniti Brazilca.

Očekivani sastavi

Chelsea (3-4-1-2): Mendy; Azpilicueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Loftus-Cheek, Alonso; Mount; Havertz, Lukaku

Liverpool (4-3-3): Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Keita, Henderson, Thiago; Salah, Mane, Diaz

Raniji susreti

Liverpool i Chelsea odigrali su tri utakmice ove sezone, a sve tri u regularnom dijelu su završile remijem – 1:1, 2:2 i 0:0.

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da će Klopp i Tuchel u ovaj susret ući oprezno, te da neće forsirati pretjerano ofenzivan nogomet. Obojici je važno da osvoje ovaj trofej,pa neće bespotrebno srljati.

Stoga je tip ukupan broj golova manji od 2.5 u 22bet naš prijedlog za klađenje iz ove utakmice.

Prijedlog za tipovanje: Under 2.5 goals

Tečaj: 1.91

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan