Chiasso – Will: Analiza utakmice

Milos
26 veljače, 2021
454 Views
nogomet tipovi

Petak nam nudi ne baš mnogo zanimljivog sadržaja, a tu pre svega mislimo na ponudu fudbalskih utakmica, posebno utakmica najpopularnijih liga. Danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je danas meč koji se igra u okviru druge Švajcarske lige, gde se na stadionu Comunale de Chiasso u gradu Chiasso, sastaju domaća istoimena ekipa i gosti ekipa Willa.

Domaća ekipa, ima katastrofalnu sezonu do sada i samo veliko čudo može da ih spase da ne ispadnu u niži rang nakon ove sezone. Naime, oni u celoj dosadašnjoj sezoni imaju samo 3 pobede, a na domaćem terenu imaju 2 pobede, 3 nerešene i 5 poraza, uz gol razliku od 8 postignutih i 17 primljenih golova. I pored činjenice da su ubedljivo poslednji oni nisu jedna od ekipa koja prima puno pogodaka.

Njihovi protivnici, ekipa Willa se nalazi na 7-oj poziciji, ali oni igraju mnogo bolje na domaćem nego na gostujućem terenu. Ove sezone na gostovanjima imaju 2 pobede, 2 nerešene i 6 poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 17 primljenih golova. Takođe, poput domaće ekipe spadaju u jednu od slabije efikasnih ekipa u ovoj ligi.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, ali ono što je simptomatično je činjenica da su na poslednjih 6 susreta, čak 4 puta išli na mali broj pogodaka, što nam se čini kao najbolja opcija i danas.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi obe ekipe ovde mogle odigrati zatvorenije, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 0-2 (da obe ekipe postignu 2 ili manje pogodaka), koja opklada se plaća odličnom 1.87 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos