Čile – Bolivia: Analiza utakmice

MilosNS
7 lipnja, 2021
508 Views
chile bolivia

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ponuda je prilično slaba, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Južne Amerike, gde se na Nacional Stadionu sastaju selekcije Čilea i Bolivije.

Čile

Čile nije krenuo najbolje u ovim kvalifikacijama i trenutno se nalaze na sedmoj poziciji sa jednom pobedom, dve nerešene i dva poraza od pet mečeva. Njima je pod hitno potrebno da počnu da pobeđuju kako bi se približili vrhu tabele. Ono što je bitno je činjenica da na domaćem terenu igraju mnogo bolje nego na gostovanjima i da imaju četiri od šest mogućih bodova.

Bolivija

Bolivija se nalazi na osmoj poziciji šampionata, a dolaze posle jedne vrlo lagane pobede nad Venecuelom na domaćem terenu, rezultatom 3-1. Ipak, na gostovanjima oni su druga ekipa, pošto nemaju prednost visoke nadmorske visine, kao kada igraju na domaćem terenu u La Pazu. Ono što je specifično za njih je činjenica da igraju na veliki broj golova.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ove sezone su već igrali jednom i Čile je pobedio 2-1.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 3+   (da obe ekipe postignu tri ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.