Chongqing Lifan – Hebei: Analiza utakmice

Milos
11 rujna, 2020
410 Views
nogomet tipovi

Nažalost, naša serija pozitivnih rezultata je prekinuta juče utakmicom Čileanske lige, koja je bila 0-2 u 38-mom minutu, ali nije bilo više golova do samog kraja. Danas nastavljamo sa tipovanjem i vraćamo se jednoj od naših omiljenih liga za tipovanje, Kineskoj Super Ligi. Današnji tip i analiza, dolazi iz ove lige, gde se na stadionu Kushan Sports Center igraju ekipe Lifana i Hebeia.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 6-toj poziciji Grupe B sa dve pobede, tri nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 10 postignutih i 17 primljenih golova. Lifan generalno spada u slabije ekipe ove sezone, ali i sa tako limitiranim rosterom su uspeli da naprave neke interesantne rezultate. Iako smatramo da je Hebei kvalitetnija ekipa u ovom duelu, sigurni smo da će Lifan biti ozbiljan protivnik.

Njihovi protivnici, ekipa Hebei se nalazi na 4-toj poziciji Grupe B sa 4 pobede, 2 nerešene i 3 poraza, uz gol razliku od 15 postignutih i 16 primljenih golova. Nama je generalno ova ekipa jedna od najzabavnijih za gledanje, pošto Brazilski duo Marcao – Ricardo Goulart čuda čini na terenu.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 12 puta i rezultati su kompletno izjednačeni. Naime, domaćin je pobedio 5 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 3 puta. Što se golova tiče na poslednjih 7 utakmica 6 puta su ove dve ekipe igrale da bude više od dva gola, a 5 od 7 utakmica su igrali da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe znaju da odigraju vrlo efikasno. Domaći u proseku igraju na 3 golova po utakmici, a gosti na 3.40 na gostovanjima i ove dve ekipe su odlično ofanzivno posložene, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postignu više od dva gola i da obe ekipe positgnu pogodak, ili u žargonu “GG 3+”), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos