Cibona – KK Partizan: Analiza utakmice

Milos
14 studenoga, 2020
543 Views
košarka tipovi

Nismo uspeli da napravimo tri za redom, jer je Real Madrid van svih naših očekivanja odlučio da odbranom pobedi, a Crvenu zvezdu su spustili na samo 25 poena za poluvreme. Šteta za pik jer je u prvoj četvrtini palo čak 47 poena sa obe strane. Nastavljamo dalje, te naša današnja analiza dolazi iz ABA Lige, gde se u Zagrebu igra jedan od velikih derbija regione, pošto domaća ekipa Cibone, dočekuje Partizan iz Beograda.

Cibonas se trenutno nalazi na 8-oj poziciji ABA Lige, sa skromnim skorom od 2 pobede (Krka 80-63 i Primorska 91-50) i 4 poraza (Crvena zvezda 66-104, Mornar 68-109, Mega 73-77 i Split 74-77). Realno Cibona se već par godina nalazi u prilično nezavidnoj finansijskoj situaciji te su primorani da se bore za opstanak.

Njihovi protivnici, ekipa Partizana nalazi se na 4-toj poziciji sa skorom od 3 pobede (FMP 103-90, Cedevita Olimpija 86-77, Zadar 78-63) i 3 poraza (Borac 78-87, Budućnost 99-101 i Igokea 84-90). Ono što je specifično kod ekipe Partizana je činjenica da su promenili trenera pre sedam dana, pošto je otkaz  dobio Vlado Šćepanović, a na klupu je seo Sašo Filipovski. Novi trener je poznat kao vrlo defanzivno orjentisan trener, što je bitno za ovaj pik.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada i rezultati su šareni, ali na poslednjih 5 susreta samo 2 puta su ove dve ekipe išle preko postavljene granice.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju bude puno emocija, ali takođe ne pada puno poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 158.5 Points (da obe ekipe postignu 158 ili manje  koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.73 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos