Club Brugge – LASK Linz: Analiza utakmice

analiza utakmice

Prošle sedmice tipovali smo prvu utakmicu između ova dva rivala i pogodili savršeno šta bi se moglo desiti u Austriji. Iskreno nakon tog prvog meča nismo očekivali opet ovakvu podelu kvota, te ćemo i danas tipovati istu utakmicu kao i pre sedam dana. Na tom meču u Austriji, Club Brugge je nakon bolje igre uspjeo da pobjedi rezultatom 1-0 te sa jako lepom prednošću dočekuje Austrijskog predstavniak u uzvratnom meču.

Club Brugge je vrlo ozbiljno shavtio ove kvalifikacije, te su od strane svog fudbalskog saveza dobili dozvolu da odlože meč domaćeg prvensta prošlog vikedna koji su trebali igrati protiv Antwerpena, te je momčad Belgijskog prvaka odmorna i sveža. Oni mnogo bolje igraju na domaćem terenu, nego na gostovanjima, što je i bila glavna bojazan kad smo prošle sedmice igrali na njih. Međutim, na domaćem terenu ova momčad je prava mašina koja melje svoje rivale. Na poslednjih sedam susreta ova momčad ima omjer od pet pobjeda, dve neodlučene i nula poraza.

Što se tiče gostujuće momčadi, oni su rezultatski razočarali u prvom susretu, ali ruku na srce i nisu zaslužili bolji rezultat pošto su prilično razočarali svojom igrom. Oni su nakon ovog meča igrali utakmicu nacionalnog šampionata, što može biti jezičak na vagi u ovom meču, jer nisu sveži i odmorni kao ekipa Club Brugge-a.

Očekivani sastavi

Pred ovaj duel oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, bez povreda i suspenzija. Očekuje se da će Austrijska momčad morati da krene ofanzivnije i da proba da pobjedi, što je perfektan scenario za Belgijsku momčad, koja na svom terenu igra zaista odlično. Njima naprosto odgovara otvorena utakmica, gde njihovi brzi napadači mogu doći do izražaja.

Raniji rezultati i trendovi

Prošle nedelje je bio prvi susret ove dve momčadi u istoriji, te nikako ne možemo govoriti o nekim validnim trendovima. Ono što se može uzeti u obzir je činjenica kako ove dve momčadi generalno igraju u svojim nacionalnim šampionatima, gde su dominantni. Obe ekipe su navikle da budu favorite i da igraju otvoreno, a imajući u vidu da LASK mora juriti rezultat očekujemo jednu otvorenu utakmicu.

Predlozi za tipovanje

Prednost domaćeg terena i prednost iz prvog meča stavljaju Brugge u vrlo povoljnu situaciju. Po našem mišljenju kvota bi morala biti niža na pobjedu domaćina te mi smatramo da je najbolja oklada ove tipovati pobjedu Club Brugge-a, koja oklada se plaća solidnom 1.74 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

 

Svi tipovi za danas

Relevant news