Colo Colo – Jorge Wilstermann: Analiza utakmice

Milos
20 listopada, 2020
290 Views
nogomet tipovi

Nismo se juče dobro proveli sa utakmicom Premier League, pošto je Wolverhampton uspeo da pobedi ekipu Leeds United minimalnim rezultatom 0-1 i na taj način nam otme profit. Utakmica je imala čudan tok, pošto je Leeds bio bolje ekipa na terenu ali nikako nije uspela da postigne pogodak, što je u drugom poluvremenu kažnjeno od strane gostujuće ekipe. Danas, što se tiče naših tipova i analiza imamo dve utakmice koje nam se sviđaju, jednu sa Južno Američkog kontinenta, i jednu iz Lige Šampiona, gde počinje grupna faza takmičenja. Što se tiče utakmice Copa Libertadores, igramo danas susret koji se igra u Čileu, gde domaća ekipa Colo Colo i gosti iz Bolivije, ekipe Jorge Wilstermann igraju za goli život i kvalifikaciju u drugu rundu takmičenja.

Domaća ekipa, velike tradicije, Colo Colo, ove sezone se prilično muči u lokalnom šampionatu, gde trenutno zauzimaju 17-tu poziciju nakon 10 odigranih kola. Uprava je reagovala i promenila trenera, ali ni pod novim strategom nije se mnogo toga promenilo, jer je Colo Colo na domaćem terenu izgubio od ekipe union Espanola rezultatom 3-5. Danas Colo Colo mora da ide na pobedu i da se nada da će Penarol kiksati na domaćem terenu protiv ekipa Atletico PR da bi mogli da se nadaju prosalku u drugi krug.

Sa druge strane Jorge Wilstermann se nalazi u identičnoj poziciji kao i Colo Colo, odnosno i njima je potrebna pobeda i kiks Penarola da bi išli dalje. Ono što nije dobro za Bolivijsku ekipu je činjenica da njihov šampionat nije počeo, zbog dobro poznate situacije sa corona virusom, ali oni začuđujuće solidno igraju u ovogodišnjem ciklusu Copa Libertadores. Ipak, glavna snaga ovog tima je njiho domaći teren gde na visokoj nadmorskoj visini imaju prednost u odnosu na rivale.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastvima timova, te se može očekivati jedna otvorena utakmica sa obe strane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom tokom istorije, ove sezone kada je u Boliviji Jorge Wilstermann pobedio rezultatom 2-0.

Predlozi za tipovanje

Javnost reaguje na činjenicu da Bolivijci moraju da pobede na ovom meču i da je colo Colo u lošoj formi. Iz tog razloga je kvota na dmoaćina prilično visoka. Mi smatramo da je Colo Colo mnogo kvalitetnija ekipa i da ćemo večeras videti jednu laganu pobedu domaće ekipa. Stoga, naš predlog je da se odigra Colo Colo (da domaća ekipa pobedi na ovom meču, ili u lokalnim kladionicama igra „1“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.80 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos