Cork City vs Cobh Ramblers: Tipovi, savjeti i kvote 13.06.2024. 20:45

Stefan
12 lipnja, 2024
619 Views
Cork City vs Cobh Ramblers

Cork City će pokušati osvojiti još tri boda kako bi ostali na prvom mjestu u irskoj Prvoj diviziji i nastavili put za promociji.

Cork City

Cork City je prošle sezone ispao iz irske Premier lige i ovo je njihova prva sezona u Prvoj diviziji nakon dvije godine. Posljednji put 2022. godine osvojili su Prvu diviziju i sada su ponovno na putu da to učine.

Nakon 20 utakmica imaju 12 pobjeda i samo jedan poraz te s 43 boda zauzimaju prvo mjesto na ljestvici, devet bodova ispred UCD-a i 12 bodova ispred Athlonea.

Cork nije pobijedio u tri utakmice prije nego što su u petak pobijedili Longford. Sada imaju još jednu domaću utakmicu i još jednu priliku za osvajanje sva tri boda.

Impresivan podatak o Corku je da imaju 13 sačuvanih mreža u 20 utakmica i primili su samo sedam golova! Kod kuće imaju sedam sačuvanih mreža u devet utakmica.

Imaju, daleko, najbolju obranu u ligi. Primili su 13 golova manje od drugog najboljeg obrambenog tima.

Kod kuće su neporaženi, pobijedili su u šest od devet utakmica.

Ivibet Kladionica

4.9/5
  • Jednostavna navigacija kroz stranicu
  • Solidan Ivibet bonus dobrodošlice
  • Odličan izbor marketa
  • Sportska kladionica i kazino u jednom
  • Mlad brend koji se tek treba dokazati
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada

Cobh Ramblers

Cobh Ramblers su prošle sezone bili u playoffu, nakon što su završili na 3. mjestu, ali ove sezone imaju malo težu sezonu.

Nakon 20 utakmica nalaze se na 7. mjestu s šest pobjeda, sedam poraza i 25 bodova.

U posljednjih 10 utakmica njihova forma je mješovita s četiri pobjede, tri remija i tri poraza. Šest od tih 10 utakmica završilo je s BTTS.

Trinaest od 20 utakmica Cobh-a završilo je s BTTS i samo Wexford ima više BTTS. Imaju pet sačuvanih mreža i nisu uspjeli zabiti u tri utakmice.

S 31 primljenim golom imaju treću najgoru obranu u ligi.

Na gostovanjima imaju samo dvije pobjede. Tri su utakmice bez pobjede i pobjedili su jednu utakmicu od posljednjih osam na gostovanju, s jednom sačuvanom mrežom.

H2H

Odigrali su 10 utakmica u posljednjih pet sezona. Cork ima devet pobjeda, Cobh jednu. Šest utakmica završeno je sa više od 2.5 gola.

Povrede i izostanci

Cork City: Nema novih ozljeda.

Cobh Ramblers: Nema novih ozljeda.

Cork City vs Cobh Ramblers Prijedlozi za klađenje

Mislimo da Cork City može pobijediti u ovoj utakmici i nastaviti svoju dobru formu ove sezone. Pobijedili su Longford i vratili se na pobjedničke staze, a sada imaju dobru priliku za novu vezanu pobjedu.

Fantastični su kod kuće, a Cobh nije ništa posebno na gostovanjima. Očekujemo da će domaći tim pobijediti u ovoj utakmici.

Vrijeme: 13.06.2024. 20:45
Prijedlog: Pobjeda Corka
Tečaj: 1.35
Kladionica: Ivibet

Cork City vs Cobh Ramblers: Kladionice

22bet Kladionica

5/5
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice

Ivibet Kladionica

4.9/5
100% do 150 EUR Bonus dobrodošlice

20bet Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus Dobrodošlice

Rabona Kladionica

4.8/5
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Author Stefan

Jedan od mlađih, ali nikako jedan od slabijih u našem timu. Stefan je specijalista za Engleski fudbal, a niže lige su njegova strast. Sasvim smo sigurni da ćete uživati u njegovim prognozama timova za koje sasvim sigurno niste ni čuli. U slobodno vreme Stefan obožava da se bavi sportom, pre svega da igra fudbal sa svojim drugarima iz kraja. Slobodno možemo reći da on živi za najvažniju sporednu stvar na svetu.