Crailsheim Merlins – Bayern Munich: Analiza utakmice

Milos
21 ožujka, 2021
413 Views
merlins bayern

Posle malo slabije ponude košarkaških utakmica ovog midweeka, iskreno jedva smo čekali da dođe vikend i da imamo dovoljan broj utakmica između kojih možemo da biramo. Kako smo poslednjih meseci bili izrazito uspešni sa košarkaškim analizama danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru Nemačke BBL Lige, gde se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa Crailsheim Merlins i ekipa Bayern Municha. Imajući u vidu da se radi o dve vrlo napadački potentne ekipe, smatramo da postoji interesantan value na jednom kladioničarskom marketu.

Crailsheim Merlins

Domaća ekipa, se trenutno nalazi na 5-toj poziciji i slobodno se može reći da imaju sezonu iz snova. Na domaćem terenu imaju impresivan skor od 9 pobeda i 2 poraza, a na njihovim utakmicama u proseku pada 170.10 koševa, dok je taj prosek na domaćem terenu nešto niži, 163.11 poena. Merlins imaju interesantan scouting i svake sezone imaju vrlo interesantnu ekipu sa puno igrača koji dolaze iz USA, odnosno koji izlaze sa koledža, te uglavnom igraju vrlo brzu košarku.

Bayern Munich

Njihovi protivnici, ekipa Bayern Municha se nalazi na 3-oj poziciji sa 19 pobeda i 4 poraza, a na gostovanjima imaju 8 pobeda i 3 poraza, uz koš prosek od 166.60 poena u totalu i 166.70 na gostovanjima. Naravno, ekipa igra Euro League i u midweeku su imali izrazito težak meč protiv ekipa Anadolu Efes, koji meč su uspeli da dobiju nakon neverovatnog preokreta u drugom poluvremenu, uz laganu pomoć sudijskog trija.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a što se koševa tiče, poslednjih godina je primetan trend da se igraju utakmice na veliki broj poena. Tako na primer na poslednja 10 susreta je viđeno 7 puta da idu preko postavljene granice.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za konačan ishod, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi bi ovo mogla biti utakmica na veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162.5 Points (da obe ekipe postignu 163 ili više poena), koja opklada se plaća odličnom 1.77 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos