Crailsheim Merlins – Bayern Munich: Analiza utakmice

Milos
26 listopada, 2020
283 Views
košarka tipovi

Vikend je prošao više nego solidno što se tiče naših tipova i analiza, te danas nastavljamo iako nema mnogo ponuđenih utakmica. Danas smo se odlučili za jednu košarkašku utakmicu, gde su u okviru Nemačkog Kupa sastaju ekipe Creilsheim Merlinsa i Bayern Municha. Naravno da je Bayern ogroman favorit ovde, ali smatramo da se na jednom marketu može naći lep value, još uvek iako je tržište već odreagovalo.

Domaća ekipa, Creilsheim Merlinsa već godinama tavori po margini Nemačke košarke i svake godine prave novi reoster, koji kako tako bude konkurentan da se ne ispadne iz lige. Tako i ove sezone imaju kompletno novu ekipu, koja se za sada takmiči jedino u Kupu Nemačke. Oni su na prvoj utakmici koju su odigrali izgubili od malo poznate ekipe Syntainics MBC rezultatom 94-99 pre devet dana i od tada nisu igrali.

Sa druge strane Bayern Munich igra kup, igra prvenstvo i igra naravno Euroleague, a da stvar bude još čudnija juče su igrali protiv upravo ekipe Syntainics MBC i pobedili sa čak 37 poena razlike, 97-60. Sad, mnogi bi pomislili da je ekipa umorna, međutim juče trener Trinchieri nije koristio Đedovića, Baldwina, Lučića, Johnsona i Leon Radoševića, što implicira da danas pravi novu rotaciju sa svežim igračima. Posle današnje utakmice Bayern ima tri dana da se odmori, jer je sledeća Euroleague utakmica na domaćem terenu u četvrtak.

Očekivani sastavi

Trener domaćih ima to što ima i mora se igrati sa svim igračima, dok Trinchieri može da rotira i očekivano je da danas prvotimci dobiju malo veću minutažu.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje dve sezone ove dve ekipe su igrale četiri puta i Bayern je pobedio na sva četiri susreta, i to razlikom od +25, +20, +19 i +31. Što implicira da je ovaj hendikep postavljen prilično nisko.

Predlozi za tipovanje

Sve smo objasnili u dosadašnjoj analizi, te naš predlog je da se odigra Bayern Munich -14.5 HC (da Bayern pobedi sa 15 ili više poena razlike), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.74 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos