CRB – Vila Nova: Analiza utakmice

MilosNS
17 srpnja, 2021
523 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola druge lige Brazila, gde se sastaju dve poznate ekipe, CRB i Vila Nova.

CRB      

Iako se mnogi nisu tome nadali, ekipa CRB ne igra uopšte loše ove sezone i trenutno se nalaze na osmoj poziciji šampionata sa pet pobeda, dve nerešene i četiri poraza uz gol razliku od 15 postignutih i 16 primljenih golova. Na domaćem terenu igraju vrlo solidno, te još nisu osetili poraz na pet utakmica.

Vila Nova

Gosti sa druge strane takođe nemaju loše rezultate, te se trenutno nalaze na desetoj poziciji sa tri pobede, pet nerešenih i tri poraza. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju vrlo defanzivno i da na velikom broju njihovih utakmica pada vrlo malo golova.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, a više problema imaju domaći.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a ono što je specifično je to da uvek ima dosta pogodaka na njihovim mečevima.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima trebaju bodovi, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2 Goals (da obe ekipe ne postignu više od dva gola na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.