Cremona – Virtus Bologna: Analiza utakmice

tipovi i analize

Sada već nekoliko nedelja nismo tipovali utakmicu košarkaške Italijanske Lega A, ali danas nam se zaista sviđa match up u kojem Cremona dočekuje na svom terenu lidera na tabeli, ekipe Virtus Bologne. Domaćini su jedna vrlo interesantna ekipa sa legendarnim trenerom Sachettijem na klupi, dok su gosti do sada u prvenstvu kao prava kaznena ekspedicija, što i nečudi imajući u ivdu kakav roster imaju.

Domaća ekipa Cremon je ove sezone igra prilično dobro, bar što se rezultata i stanja na tabeli tiče. Trenutno imaju čak šest pobeda i samo dva poraza, mada ruku na srce na par utakmica nisu imali ni sreće, a mogli su da pobede. Ono što je posebno interesatno je činjenica da na njihovim utakmicama bude dosta koševa generalno i do sada su šest puta išli preko granice koja je postavljena od strane kladionica na total marketu. Ovo ne čudi imajući u vidu d aim je trener koji je pre par godina vodio legendarnu ekipu Dinamo Sassarija, koji je igrao neverovatno ofanzivnu košarku.

1xbet bonus

Sa druge strane Virtus Bologna i pored činjenice da igra Evropu, tačnije 7DAYS EuroCup u domaćem prvenstvu nije osetila gorčinu poraza još uvek. Nije bilo utakmica na kojoj su se nešto posebno namučili, mada su dva puta igrali produžetke. Samo jednom ove sezone nisu išli preko hendikepa koji je danas postavljen te smatramo da je igra na hendikep veliki value u ovom slučaju.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju. Stefan Marković je jedini pod znakom pitanja u ekipi Virtus Bologne.

Raniji rezultati i trendovi

Zadnje dve godine ove dve ekipe su igrale tri puta i sva tri put je pobedu odnosila ekipa Cremone, ali Virtus Bologna je mnogo jača ekipa nego što su bili prošle sezone ili na početku ove sezone te nećemo posebno uzimati u obzir ove trendove.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep, odnosno da su postavili prilično nisku liniju. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Virtus Bologna -4 HC (da Virtus bologna pobedi sa pet ili više koševa razlike, a ukoliko pbedi sa četiri ulog se vraća), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news