Cristian Garin vs. Nick Kyrgios: Tipovi, savjeti i kvote 06.07.2022.

Dusan
6 srpnja, 2022
458 Views
Cristian Garin vs. Nick Kyrgios

Ni Kyrgios, a ni Garin nikada u svojoj karijeri nisu igrali polufinale na Grand Slamu, tako da će pobjeda u ovom meču za jednog od njih biti najveća u životu do sada.

Uz potpuno besplatne tipove i autorske prognoze naših eksperta, portal sportske-kladionice.com nudi i razne korisne članke i savjete za klađenje. Iskreni smo u našim recenzijama kladionica te vam uz vrijednosne tipove nudimo i jedinstven uvid u svijet klađenja.

Cristian Garin

Cristian Garin je svoj proboj na ATP touru napravio 2019. i 2020. godine. U tom razdoblju je osvojio četiri titule na šljaci, a kasnije se probio i do top20 na ATP rang listi. Ove sezone je imao nekoliko solidnih turnira na toj podlozi, a najbolji rezultat je ostvario na Mastersu u Rimu gdje je eliminiran od Alexandera Zvereva u četvrtfinalu.

Na bržim podlogama se Garin nikada nije dobro snalazio. Četiri puta je nastupao na Wimbledonu do sada, a tri puta je eliminiran u prvom kolu. Prošle godine je stigao do četvrte runde što je bio njegov najbolji grand slam rezultat, ali je imao dosta sreće u ždrijebu. U prva dva kola je pobijedio kvalifikante, da bi u trećoj rundi izbacio Pedra Martineza.

Ove godine, Garin je napravio iskorak više i igraće prvi put u četvtrfinalu grand slama u svojoj karijeri. U prvom kolu je trebalo da igra protiv Mattea Berrettinija, ali Talijan je morao da se povuče zbog virusa korona. Garin je imao nešto lakši put do četvrtog kola, ali pobjeda protiv Alexa de Minaura nakon gubitka prva dva seta govori da je itekako sposoban da ostvari veliki trijumf.

Nick Kyrgios

Sa samo 19 godina, Nick Kyrgios je 2014. godine igrao četvrtfinale Wimbledona. Tada su mu svi prognozirali blistavu karijeru sa puno uspjeha, ali on nikada nije ostvario pun potencijal. Razlog za tako nešto je njegova nezrelost, loše ponašanje i nezainteresovanost. Kyrgios nije vodio sportski život, a sam je priznao da se često na turnirima opijao do zore i u takvim okolnostima se ne može napraviti rezultat.

Prošlu godinu je završio na niskom 93. mjestu na rang listi i nakon toga su se neke stvari promijenile. Poslije pobjede u četvrtom kolu Wimbledona protiv Brandona Nakashime, Kyrgios je izjavio da drugačije gleda na tenis sada. Istakao je da se okružio pravim ljudima i da očekuje dosta dobrih stvari u bližoj budućnosti.

Napredak je itekako vidljiv u zadnjih mjesec dana. Odigrao je 13 mečeva na travi ove sezone i ostvario je 11 pobjeda. Servis mu funkcionira veoma dobro, a u stanju je i da dobija razmjene. U duel protiv Garina ulazi kao apsolutni favorit i ako ne bude imao žute minute, imaće otvoren put do polufinala.

Portal „Sportske-kladionice“ svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

H2H

Nikada u prošlosti Cristian Garin i Nick Kyrgios nisu igrali jedan protiv drugog.

Prijedlog za klađenje

Datum i vrijeme: 06.07.2022 12:00 CET
Tip: Kyrgios -5 gemova
Kvota: 1.77
Kladionica: 22Bet

Kyrgios je mnogo bolji igrač na ovoj podlozi od Garina. Čileanac će imati problem da dođe do mnogo brejk lopti, dok će u svakom servis gemu imati poteškoće da sačuva svoj servis. Skoro je izvjesno da će Kyrgios ovaj meč dobiti u tri ili četiri seta, a da će jedan set biti dobijen uvjerljivom razlikom.

Ukoliko nemate račun na 22bet kladionici, preuzmite nevjerovatni BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „Sportske-kladionice“ portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan