Crotone – Atalanta: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Ne bi bila subota kada među našim analizama i tipovima ne bi bilo nam omiljene ekipe koja dolazi iz Italije, naravno ekipe Atalanta. U midweek smo igrali na njih, ali nismo igrali na golove, nego na pobedu Atalante i malo se zeznuli, pošto su odigrali 2-2 protiv Ajaxa, nakon katastrofalno odigranog prvog poluvremena. Samo tri dana kasnije igraju novu utakmicu Serie A, što bi moglo da bude problem zbog velikog napora koji igrači osećaju igrajući u ovom ritmu. Sve u svemu, smatramo da bi ova utakmica mogla videte opet dosta golova, imajući u vidu da je Atalanta totalno luda što se golova tiče.

Domaća ekipa nije dobro krenula u ovom šampionatu, jer nakon pet kola imaju samo jedan bod i samo su 5 golova postigli, dok se njihova mreža tresla čak 15 puta. U prošlom kolu su odigrali jednu zabavnu utakmicu protiv Cagliarija, ali su opet izgubili, rezultatom 2-4.

Atalanta se sa druge strane takođe muči u domaćem šampionatu, pošto sasd imaju dva poraza za redom, jer su prvo izgubili od Napolija, pa onda i u poslednjem kolu protiv Sampdorie. Pitanje je šta se zapravo dešava sa ekipom, da li je rano došlo do zamora ili nešto drugo ne funkcioniše, ali svakako niko nije očekivao da zaređaju sa ovako lošim rezultat

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju određenih problema, pošto domaći igraju bez Denis Dragus, E.Riviere i Luca Cigarini, dok gosti na utakmicu dolaze bez Pierluigi Gollini, Marco Carnesecchi, Mattia Caldara, dok je de Roon pod znakom pitanja.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe nisu igrale nikada do sada.

Predlozi za tipovanje

Smatramo da nema nikakvog razloga da ne nastavimo igrati Over na Atalantu, pošto oni naprosto donose profit na ovoj igri, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3.25 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova na utakmici), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.86 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news