Intro

Crvena zvezda – Budućnost: Analiza utakmice

crvena zvezda buducnost

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za utorak 18.05.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru finala ABA Lige, gde se u Beogradu sastaju Crvena zvezda i Budućnost iz Podgorice.

Crvena zvezda

Bez ikakve sumnje pre početka sezone Crvena zvezda je važila za najvećeg favorita za osvajanje Jadrana, pošto su imali ekipu sa najvećim budžetom i najboljim igračkim kadrom. Međutim, platili su danak strahovitom tempu igranja na dva fronta, te su pomalo zapostavili ABA Ligu što je dovelo do toga, da se do samog kraja bore za poziciju za play off. Na prvom susretu videlo se da je ovo sudar titana sa Jadrana, ali je Zvezda imala malo više sreće i umeća i uspela da pobedi u jednoj utakmici na veliki broj poena.

Budućnost

Od kada je ekipu preuzeo trener Milojević, Budućnost igra sve bolje i bolje. Sasvim je sigurno da po kvalitetu, Podgorička ekipa trenutno ne zaostaje mnogo za Crvenom zvezdom, što se i videlo u prvom susretu kada je Budućnost imala svoje šanse, ali je po našem mišljenju trener Zvezda Radonjić odneo taktičku pobedu nad svojim suparnikom iz Podgorice.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta jedna protiv druge, a ove sezone su igrale tri puta i Zvezda je dobila samo jedan susret

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Budućnost +5.5 HC (da Budućnost je izgubi sa više od 5 poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Ostale vijesti