Crvena Zvezda – Mornar Bar: Analiza utakmice

Milos
17 listopada, 2020
414 Views
košarka tipovi

Naše košarkaške analize i tipove ste mogli pratiti i tokom nedelje kada smo igrali na evropske utakmice, mada nismo imali previše uspeha, a pomalo ni sreće. Danas moramo da odigramo ovu utakmicu, pošto je jedna linija po našem mišljenju pogrešna za nekoliko koševa. U Beogradu se sastaju Evroligaška ekipa Crvena Zvezda i ekipa koja igra EuroCup, Mornar Bar. Smatramo da će ovo biti jedna izrazito zabavna utakmica i potencijalno utakmica koja će se igrati na veliki broj poena.

Crvena Zvezda je počela sasvim solidno ovu sezonu, pogotovo u ABA ligi gde imaju dve pobede i to dve vrlo ubedljive pobede, prvo protiv Cibone, a zatim i protiv Borca, gde su oba puta svoje protivinike zadržavali na mali broj poena, dok su oni isle na 90+. Što se tiče Evrolige, dva puta su gubili, od Fenerbahcea i Žalgirisa, dok su pobedili na svom terenu Baskoniju. Trener Obradović forsira jaku odbranu sap uno trčanja što je perfektno za naš pik.

Sa druge strane ekipa Mornara je napravljena da bude jedna klasična run and gun ekipa. U ABA ligi su takođe krenuli sa dve ubedljive pobede, protiv Cibone i Zadra, dok u EuroCup takmičenju imaju dve pobede (Unicaja i Brescia) i jedan poraz (Ulm). Ono što krasi ovu ekipu je brza igra sap uno trčanja i šuitiranja, što znači da Zvezda neće imati puno prilika da pokazuje svoju odbranu, pošto Crnogorska ekipa svoje napade rešava u prvih 10 sekundi.

Očekivani sastavi

Obe trenera nemaju puno problema sa sastavim ekipa.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale u poslednje dve sezone četiri puta i što se koševa tiče dva puta se išlo u debeli over, ali takođe dva puta su igrane utakmice sa malo koševa, te nema izraženog trenda.

Predlozi za tipovanje

Obe ekipe su u stanju da postignu 80+ poena bez većih problem abilo kojoj ekipi u Evropi, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 162.5 Points (da obe ekipe postignu 163 ili više poena), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Author Milos