Crvena zvezda – Real Madrid: Analiza utakmice

Milos
13 studenoga, 2020
768 Views
košarka tipovi

Juče smo nastavili uspešnu seriju pogođenih košarkaških utakmica i danas ćemo probati da napravimo het-trick, a naša današnja analiza dolazi iz EuroLeague takmičenja, gde u Beogradu solidna ekipa Crvene zvezde dočekuje legendarnu ekipu Real Madrida, koja nije tako dobro krenula u ovom takmičenju ove sezone. Realno, Crvena zvezda se nikako ne može zvati Over ekipom, ali Real Madrid je toliko brz da mnoge ekipe uvuku u vrtlog i nateraju ih da igraju u njihovom tempu.

Crveny zvezda se trenutno nalazi na 15-toj poziciji, prvenstveno iz razloga što su jednu utakmicu pobedili u OT i imaju jedan bod manje od ostali 3-4 ekipa u takmičenju. Ekipa trenera Saše Obradovića ima neosporno kvaliteta da se bori za Top 8, ali do sada su izgubili čak četiri utakmice i to od Fenerbahcea, Žalgirisa, Khimkija i Bayern Municha, a piscu ovih redova ni jedan od ovih poraza nije katastrofa, jer su svi porazi bili situacioni. Što se igre tiče Crvena zvezda bi trebala da bude Under ekipa, ali rezultati pokazuju suprotno i oni su do sad ana 7 susreta, čak 4 puta išli preko današnje linije na total.

Njihovi protivnici, ekipa Real Madrida se trenutno nalazi na 10-toj poziciji ali takođe kao i njihovi protivnici sa 3 pobede i 4 poraza. Ovaj rezultat je katastrofa za kraljevski klub, posebno imajući u vidu da su gubili od Baskonije, Valencije, Armanija i Barcelone. Prilično poražavajuće da čak tri Španska tima protutnje protiv Real Madrida. Međutim, beli se nalaze u seriji od dve pobede i sasvim sigurno će i u Beogradu ići na pobedu. Oni su do sada na 7 utakmica 4 puta išli preko linije totala.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 9 puta u EuroLeague do sada i Real Madrid je mnogo bolja ekipa pošto su pobedili na 6 susreta. Na domaćem terenu Crvena zvezda je dobila 2 od 5 mečeva. Što se koševa tiče na poslednjih 4 susreta, čak 3 puta se išlo preko ove linije.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju pada veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 155.5 Points (da obe ekipe postignu 156+ koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.74 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos