Crvena zvezda vs. Domžale: Tipovi, savjeti i kvote 27.06.2022.

Dusan
27 lipnja, 2022
449 Views
Crvena zvezda vs. Domžale

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

U jeku priprema za novu sezonu Crvena zvezda nastavlja svoju turneju u Sloveniji, a ovoga puta će snage odmeriti protiv ekipe Domžale-a, na stadionu Stožice u Ljubljani, u ponedeljak od 19:00.

Crvena zvezda

Srpski šampion je nakon velikog preokreta uspeo da prestigne najljućeg rivala Partizan i da dođe do novog trofeja prvaka države. Obzirom da ih ove sezone očekuju kvalifikacije za Ligu Prvaka kao i činjenica da prvi put do sada titula šampiona donosi direktno mesto u Ligi Prvaka, ekipa sa stadiona Rajko Mitić bi ovaj pripremni period trebala shvatiti veoma ozbiljno.

Slovenački Bravo je bio prvi protivnik, i crveno-beli su malo teže od očekivanog uspeli da ostvare prvu pobedu. Na tom meču smo mogli videti dva lica izabranika Dejana Stankovića, ali je ipak drugih 45 minuta bilo dovoljno da se kockice slože i da ekipa iz Beograda pokaže razliku u klasi i kvalitetu.

Rezultat od 2:1 možda ne pokazuje mnogo toga, ali treba imati u vidu da je ovo bio tek prvi pripremni meč. Rišairo Živković je u duelu protiv Bravo-a pokazao svoj raskošni talenat, a ukoliko se u dovoljnoj meri uključi i Mirko Ivanić, Beograđani bi trebali bez većih problema preskočiti ovu prepreku.

Domžale

Slovenački predstavnik je proteklu sezonu u domaćem šampionatu završio na sedmom mestu, i sigurno je da nisu imali puno razloga za zadovoljstvo. Tokom većeg dela sezone su igrali na principu „toplo-hladno“, i samo zahvaljujući tome što su Tabor Sezana i Aluminij izgledali katastrofalno su izbegli borbu za opstanak.

Pripreme za novu sezonu su započeli duelom protiv Crnogorskog Rudara-a, i odmah na prvom meču su želeli da pokažu želju da u novu sezonu uđu mnogo agresivnije. U prvom poluvreemnu su imali 3-0, a sa 5 golova u drugih 45 minuta su postavili konačan rezultat 8:0, što je moramo priznati ubedljivo čak i protiv ekipa kao što je Rudar.

Zvezda nije isto što i Rudar, tako da ih čeka mnogo teži zadatak, ali to ne menja činjenicu da će fudbaleri Domžale-a ponovo nastupiti u značajno ofanzivnijem ritmu, pa je dosta izglednije da će ovog puta oni biti ekipa koja će vaditi loptu iz svoje mreže.

H2H

29.06.13 CF Domzale – Crvena zvezda 0:2

25.06.12 CF Domzale – Crvena zvezda 0:0

03.07.10 CF Domzale – Crvena zvezda 0:0

Zvezda i Domžale su poslednji međusobni duel odigrali pre gotovo 10 godina, tako da istorija međusobnih duela nije previše relevantna.

Povrede i izostanci

Nema značajnijih izostanaka.

Gde gledati meč Crvena zvezda vs. Domžale ?

Duel Crvena Zvezda vs. Domžele je moguće gledali na kanalima Arena Sport 1 Slovenija, kao i na kanalu Arena Sport 1 Premium Srbija.

Crvena zvezda vs. Domžale Prognoza i Tip

Beogradski tim očekuje veoma naporno leto, i obzirom da ne žele da važne mečeve dočekaju “teških nogu”, verujemo da će i na ovom meču trener Stanković “izmešati karte”. To znači da je za očekivati da ćemo praktično videti dva tima Zvezde na terenu ( po jedan u oba poluvremena ), ali čak i u tom slučaju je Zvezda mnogo kvalitetnija od sedmoplasiranog tima Slovenačkog šampionata.

Iako je odbrana veoma važan segment igre, mišljenja smo da i jedni i drugi neće previše “zapinjati” i da će se čuvati neželjenih povreda, a smanjena agresivnost u odbrani bi trebala rezultirati nešto otvorenijim ritmom, a samim tim i većim brojem golova.

27.06.2022 19:00 CET

Tip: Over 2.5

Kvota: 1.53

Kladionica: 22bet

Trenutno sportska kladionica 22bet  ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

 

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan