Crvena Zvezda – Zenit: Analiza utakmice

Milos
18 veljače, 2021
563 Views
košarka tipovi

Naš košarkaški Tip Dana juče je bio totalni promošaj poštu su ekipe Efesa i Olympiakosa odigrale jednu anti košarkašku utakmicu koja je završila sa svega 120 i kusur poena. Danas sa druge strane nastavljamo da tipujemo utakmicu EuroLeague, ali ovaj put igramo jednu opkladu koja nije najčešće na našim stranicama. U Beogradu se u okviru redovnog kola najboljeg košarkaškog takmičenja u Evropi sastaju domaća ekipa Crvene zvezde i gosti iz Rusije, ekipa Zenita. Ukoliko vas interesuju naše druge prognoze za danas, onda vam predlažemo da pogledate našu selekciju i jedan ludi tiket, koji bi mogao da donese lep profit.

Domaća ekipa, Crvena zvezda do sada u okviru EuroLeague je imala prilično mršav učinak, pošto imaju skor od 7 pobeda i 16 poraza. Na poslednjih 6 utakmica poraženi su čak pet puta, ali su zato tokom prošle nedelje uspeli da osvoje domaći Kup pa tako sa visokom energijom ulaze u ovaj duel. Ekipa trenera Radonjića u poslednjih mesec dana zaista pokazuje da napreduje u svim segmentima igre i pored činjenice da nemaju velike šanse za play off ove godine.

Njihovi protivnici, ekipa Zenita je ove sezone postala popularna i poznata po svojoj čeličnoj odbrani, pošto su u dosadašnjem delu ovog takmičenja svoje protivnike limitirali u proseku na 71 poen po meču. Trener Xavi Pascual je odlično posložio ekipu i trenutno imaju skor od 13 pobeda i 9 poraza. Ipak, što se forme tiče, na poslednjih 3 utakmice nemaju pobedu.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju problema pred ovaj duel, ali je Zvezda u mnogo većem problemu jer imaju dosta Covid pozitivnih igrača.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su tokom istorije igrale 2 puta i rezultati su totalno izjednačeni, pošto je svaka ekipa dobila po jedan meč.

Predlozi za tipovanje

Iako tipovanje nije lak posao, naši redovni čitaoci znaju koliko mogu biti profitabilni naši tipovi. Danas tipujemo na marketu za broj poena na meču, stoga ćemo odigrati Under 152.5 Points (da obe ekipe postignu 152 ili manje poena), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos