Crystal Palace – Manchester United: Analiza utakmice

Milos
16 srpnja, 2020
406 Views
nogomet tipovi

Sinoć je bilo lepo pratiti jednu od naših tipova i analiza pošto su Sassuolo i Juventus odlučili da odigaju jednu fenomenalno zabavnu utakmicu koja je videla mnogo golova. Danas nastavljamo sa tipovanjem i nastavljamo da pokušavamo da iskoristimo market za golove. U okviru Premier League sastaju se dve ekipe koje se nalaze u apsolutno suportnim formama, a na stadionu Selhurst Park, Crystal Palace dočekuje zahuktalu ekipu Manchester Uniteda.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 14-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su do sada imali 6 pobedu, 4nerešenih i 7 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 14 postignutih i 17 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo pokazali su vrlo lošu formu, pošto su pobedili na samo jednoj utakmici, dok su sve ostale utakmice izgubili. Ono što je posebno bitno je činjenica da su na tim utakmicama igrači vrlo efikasne utakmice.

Njihovi protivnici, ekipa Manchester Uniteda se nalazi na 5-oj poziciji. Na gostovanjima ove sezone imaju 6 pobeda, 5 nerešene i 6 poraza uz gol razliku od 22 postignutih i 19 primljenih pogodaka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo igraju vrlo efikasno i produktivno, a jasno je da je Solskjer konačno lepo posložio ovu ekipu. Naime, do sada su odigrali 6 utakmica i napravili 4 pobede i 2 nerešene.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, pošto trener domaćih ne može da računa na Cahill, Schlupp i Tomkins, a Solskjer ne može da računa na Tuanzebe i Jones.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 42 puta, i rezultati su na strani gostujuće ekipe. Manchester United je pobedio 27 puta, 8 puta je bilo nerešeno, a domaći su pobedili 7 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 5 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Crystal Palace se nalazi u lošoj formi, ali su vrlo efikasni što se golova tiče, dok je Manchester u odličnoj formi. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola), koja opklada se plaća solidnom 1.76 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos