CSKA Moscow – Baskonia: Analiza utakmice

Milos
12 studenoga, 2020
412 Views
košarka tipovi

Juče je bilo više nego plodnosno, pošto su ekipe Unicaje i Mornara odigrale jednu super efikasnu, ali ne baš preterano zanimljivu košarkašku utakmicu, a naša današnja analiza dolazi iz EuroLeague takmičenja, gde u Rusiji odlična ekipa CSKA Moscow dočekuje nezgodnu ekipu Baskonije. Imajući u vidu da su obe ove ekipe vrlo napadački potentne, smatramo da se mora iskoristiti relativno niska linija koja je postavljena na total i odigrati da će biti više poena na meču, baš kao što smo i juče iskoristili nepažnju kladionica prilikom postavljanja linija.

CSKA Moscow se trenutno nalazi na sedmoj poziciji tabele celokupne EuroLeague sa 4 pobede i 3 poraza. CSKA je odlično krenuo u sezonu, ali su onda usledila dva poraza, prvo u Beogradu protiv Crvene zvezde i nakon toga kod kuće protiv Able, što je bilo prvorazredno iznenađenje. Nakon toga su izvukli dve teške pobede protiv Maccabi TA i Fenera, da bi ih onda Barcelona dobila u jednoj taktičkoj partiji dva velika trenera. CSKA već godinama pod Itudisom igra prilično efikasno, pa tako i ove sezone su išli redom na 172, 159, 170, 181, 155, 148 i 142 poena. Imajući u vidu da je danas linija postavljena na 155 vidimo da su samo 2 puta išli ispod te granice, što je odličan trend.

Njihovi protivnici, ekipa Baskonije se trenutno nalazi na 13-toj poziciji sa 2 pobede i 3 poraza, ali njima su bile čak dve utakmice odložene, prvo protiv Zenita, a zatim i protiv ALBA Berlin. Što se poena tiče, ove ekipa je prilično šarena već godinama iz prostog razloga što se nikada ne zna kako će ofanzivno izaći na teren. Ipak ove sezone su u EuroLeague išli na 139, 163, 137, 143 i 174 poena, što mu dođe na 2 od 5 utakmica su išli preko prognozirane granice.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju većih problema sa sastavom tima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 41 put u EuroLeague do sada i CSKA Moscow je mnogo bolja ekipa pošto su pobedili na 31 susretu. Na domaćem terenu taj je rekord još izraženiji pošto imaju omer 18-2. Ipak, što se tiče koševa u poslednjih 87 susreta su uglavnom igrali efikasne mečeve, te je na 5 od 8 susreta viđeno preko 155 poena.

Predlozi za tipovanje

Jasno je da kada ove dve ekipe igraju pada veliki broj poena, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 155.5 Points (da obe ekipe postignu 156+ koševa), koja opklada se plaća prihvatljivom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos