CSKA Moscow – Crvena Zvezda: Analiza utakmice

Milos
25 ožujka, 2021
459 Views
cska zvezda

Ova nedelja će biti izrazito zanimljiva što se tiče košarke, pošto se igraju kako utakmice mnogih nama interesantnih evropskih takmičenja. Kako smo trenutno u kontra ritmu sa košarkaškim analizama, tražimo pažljivo i danas smo uspeli da pronađemo utakmicu koja zaslužuje da ima titulu Tip Dana, a to je meč koji se igra u okviru EuroLeague takmičenja, gde se u okviru redovnog kola sastaju domaća ekipa CSKA Moscow i gosti iz Beograda, Crvena zvezda.

CSKA Moscow

Ukoliko uspe da pobedi danas na ovom meču, CSKA će 100% obezbediti sebi učešće u pla offu ovogodišnjeg takmičenja. Armejci trenutno imaju 19 pobeda i 10 poraza, ali njihova forma nije na najboljem nivou pošto su na poslednjih deset susreta, čak šest puta bili poraženi. Ovo je za njih takođe utakmica za revanš, pošto su u Beogradu na početku sezone pretrpeli jedan od težih poraza. Danas će pokušati i da prekinu niz od četiri poraza na domaćem terenu.

Crvena zvezda

Njihovi protivnici, ekipa Crvene zvezde nema više niti teorijske šanse da se kvalifikuje u play off, jer imaju 9 pobeda i 21 poraz. Oni su pre par dana imali tešku utakmicu u okviru ABA lige kada su teško poraženi od strane Budućnosti u Podgorici i trener je izjavio da je fokus ove ekipe regionalno takmičenje. U Euroleague, Zvezda se trenutno nalazi u seriji od dve pobede.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale do sada 10 puta i CSKA ima prednost sa 8 pobeda, dok su u Moskvi pobedili na svih 5 utakmica. Takođe, 4 od tih 5 pobeda su bile sa dvocifrenom razlikom.

Predlozi za tipovanje

Nećemo ovde čačkati market za total, jer se ovde stvarno može dogoditi svašta, ali ovogodišnje performanse pokazuju da bi CSKA ovde mogao igrati punim gasom, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati CSKA Moscow -12 HC (da CSKA pobedi sa 12 ili više razlike), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos