CSKA Moscow – Fenerbahce: Analiza utakmice

MilosNS
20 travnja, 2021
506 Views
cska fenerbahce

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za sredu 21.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru prvog kola play offa EuroLeague, gde se sastaju ekipe CSKA Moscow i Fenerbahce.

CSKA Moscow

CSKA je igrala impresivno tokom regularnog dela sezone i sa pravom su startovali sa pozicije dva u ovom play offu. Međutim, tokom sezone dosta negativnih stvari se dešavalo u Moskvi, tu pre svega mislimo na povredu Nikole Milutinova, pa onda i svađu između trenera i Mike Jamesa, koja je kulminirala odlaskom Amerikanca iz Moskve pre kraja sezone.

Fenerbahce

Sa druge strane, Fener je na početku sezone promenio trenera, došao je Kokoškov umesto Obradovića, pa je očekivano krenulo malo sporije, pogotovo imajući na umu da je otišlo nekoliko bitnih igrača iz rotacije. Niko nije verovao da će Fener ponovo biti onaj stari, ali u drugom delu sezone počeli su da igraju odlično i u jednom momentu su naređali čak 16 pobeda.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale skoro trideset puta do sada i CSKA ima mnogo više uspeha.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Fenerbahce +10 HC (da Fenerbahce ne izgubi sa više od 10 poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.