Intro

CSKA Moscow – Tambov: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Polako nam dolazi vikend i samim tim se povećava obim utakmica koje se igraju, te će danas biti malo više tipova i analiza nego što ste navikli (jedan dnevno), ali smatramo da obe utakmice zaslužuju da se zovu Tip Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa dolazi iz Ruske Prve Lige, gde se na stadionu VEB Arena, sastaju ekipe CSKA Moscow i Tambov. Imajući u vidu da Rusko prvenstvo skoro da nije imalo ni pauzu i da je prošlo samo dve nedelje od kraja starog i početka novog šampionata, smatramo da se to može iskoristiti kao prednost u odnosu na kladionice.

Domaća ekipa CSKA Moscow nije u stilu završila prošlu sezonu, pošto su na kraju bili četvrti, sa dva boda manje od Krasnodara, koji se plasirao u Ligu Šampiona, dok se CSKA mora zadovoljiti samo Ligom Evrope. To svakako nije dovoljno za navijače i upravu Crvene Armije, te se od ove sezone mora očekivati više. U prvom kolu CSKA je pobedio na gostovanju ekipu Khimkya, a ovaj meč protiv Tambova je perefektna prilika da se nastavi serija.

Njihovi protivnici, ekipa Tambova spada u ekipe koje su u donjem delu tabele, jer su prošlu sezonu završili na 14-toj poziciji i samo zbog bolje gol razlike su uspeli da izbegnu da ispadnu iz prve lige. Kao što smo rekli ni ove sezone se ne očekuje bolje od njih, pa tako gostovanje protiv CSKA Moscow se ne može gledati kao mesto gde bi mogli lako uzeti bodovi.

Očekivani sastavi

Kako je početak sezone oba trenera imaju sve svoje igrače spremne za ovaj meč.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 2 puta, i rezultati su apsolutno na strani CSKA Moscow. Naime, domaća ekipa je pobedila 2 puta, 0 puta je bilo nerešeno, a gosti nikad nisu pobedili do sada. Što se golova tiče rezultati naginju ka Under igri, ali to nije igra koju ćemo igrati na ovom meču.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu da je CSKA mnogo bolje ekipa, smatramo da je pobeda domaće ekipe izvesna ovde. Kvota reaguje ka CSKA, što mi smatramo realnim i iskorišćavamo lep hendikep na domaću ekipu i smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati CSKA Moscow -1 AH (da CSKA Moscow pobedi sa minimum dva gola razlike na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.72 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti