CSKA Moscow – Zalgiris: Analiza utakmice

tipovi i analize

Naprosto nismo mogli dočekati da dođe četvrtak i da se vrate na repertoar utakmice Euro League. Iako podjednako volimo da tipujemo i druga europska košarkaška takmičenja, nekako je Euro League najzahtevnija i zbog toga je i najviše volimo. Naime, svake godine ovo takmičenje postaje kao evropski NBA te je samo pitanje dana kada će u potpunosti postati show time kao Američki pandan. Danas prva utakmica na kojoj vidim odličan value će se igrati u Moskvi, gde će domaća ekipa CSKA dočekati mladu i nepredvidivu ekipu Zalgirisa.

Domaća ekipa CSKA Moscow za sada ima rekord od sedam pobeda i četiri poraza. Krenuli su u sezonu odlično sa četiri pobede, da bi nakon toga usledio period stagnacije forme pošto su čak bili naređali i dva poraza za redom, ali su u prošlom kolu naprosto pregazili favorizovanu ekipu Barcelone u sred Španije i pokazali da je kriza njihova prošlost. Ekipa je i ove godine nameštena tako da postiže veliki broj poena, a zvezda broj 1 je bez svake sumnje Mike James, koji je dobio od Itudisa odrešene ruke da radi šta hoće.

1xbet bonus

Zalgiris sa druge strane ima rekord od tri pobede i osam izgubljenih utakmica u dosadašnjem toku Euro League. Treba biti iskren i reći da se svakako više očekivalo o dove ekipe Zaligirisa, ali odlasci igrača nisu nadoknađeni adekvatnim zamenama i povremeni problem sa povredama su svakako odigrali značajnu ulogu u dosadašnjem toku takmičenja. Zalgiris forsira tvrdu odbranu i kontrolisane napade što će biti prilično teško izvesti protiv ultra ofanzivne ekipe Moskovljana.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju. Kako je ovo prva i jedina utakmica u Euroleague ove nedelje, igrači su sveži i nisu umorni što je dodatni plus za liniju koju planiramo da iskoristimo.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale u okviru Euroleague 23 susreta do sada i CSKA Moscow je imao mnogo više uspeha, pošto su uspeli da pobede na 20 od 23 susreta. U Rusiji je taj skor još izraženiji, pošto je CSKA izlazio kao pobednik u 11 od 11 susreta. Upravo iz tog razloga i ovako izraženih trendova, smatramo da je pametno igrati ovde market hendikepa, jer je linija po nama postavljena prilično nisko.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za hendikep. Naime, linija je postavljena na -9 što je po svim parametrima koje mi gledamo pomalo nisko. Naime, napisali smo vam trendove, a posebno moramo istaći da je CSKA u mnogo boljoj formi od Zalgirisa trenutno. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati CSKA Moscow -9 HC (da CSKA Moscow pobedi sa 10 ili više poena razlike), koja opklada se plaća solidnom 1.80 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news