Dalian PRO – Guangzhou Evergrande: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nastavlja se jedna od nama najomiljenijih fudbalskih  liga koje volimo da tipujemo, Kineska Super Liga i smatramo da postoji jedna odlična opklada u utakmici koja se igra u 14,00 časova, na stadionu Dalien Sports Center u Dalienu, gde ekipa Dalian PRO dočekuje ekipu Guangzhou Evergrande. Imajući u vidu kako igraju ove dve ekipe zaista smatramo da bi ovde moglo da bude vatre i veliki broj golova. Stoga naš tip i analiza će se zasnivati na činjenici da ćemo gledati najbolji napad i možda najslabiju odbranu Kineske Super Lige.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji Grupe A, pošto nakon šest odigranih utakmica imaju nula pobeda, dve nerešene i četiri poraza, uz interesantnu gol ralziku od 8 postignutih i 12 primljenih pogodaka. Dakle, kao što možemo videti u proseku na njihovim utakmicama pada malo više od 3 gola, a to je i normalno, imajući u vidu da u napadu Dalian PRO ima Salomona Rondona, Emmanuela Boatenga i Mareka Hamsika. Trener Rafa Benitez se nije proslavio u ovim prvim utakmicama, ali sasvim sigurno će dovoljno motivisati da pruže kvalitetan otpor renomiranom protivniku.

Njihovi protivnici, ekipa Evergrandea se nalazi na prvoj poziciji Grupe A sa pet pobeda, nula nerešenih i jednim porazom na šest odigranih utakmica i impresivnom gol razlikom od 15 postignutih i samo 4 primljena pogotka. Ekipa Fabia Cannovara i ove godine izgleda kao kaznena ekspedicija, a na samom početku sezone u posebnod dobroj formi su Paulinho i Talisca.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 11 puta i rezultati su apsolutno na strani Evergrandea. Domaćin je pobedio samo jedan put, jedan put je bilo nerešeno i Evergrande je pobedio 9 puta. Što se golova tiče njihove utakmice su uglavnom viđale veliki broj golova, ali retko kad je bilo mečeva sa malo golova.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Evergrande je kvalitetnija ekipa, a domaćin zaista ne izgleda najbolje na terenu, niti taktički, niti po fizičkoj spremi, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati bet builder opciju kladionice Bet365 da Evergrande pobedi i da bude više od jednog gola na utakmici (Evergrande ML + Over 1 Goals), koja opklada se plaća odličnom 1.61 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news