Dalian PRO – Shanghai Shenhua: Analiza utakmice

Milos
14 rujna, 2020
320 Views
nogomet tipovi

Vikend je došao i prošao, moglo je bolje, ali svakako nismo nezadovoljni rezultatima koje smo ostvarili. Kineska liga je u poslednje vreme naklonjena nama i našim prognozama, a bilo je i krajnje vreme, pošto smo pogledali gotovo svaki prenos ove interesantne lige i znamo timove, što bi se reklo “u prste”. Stoga, danas igramo jedan market na utakmici koja se igra između ekipa Dalian PRO i Shanghai Shenzhen. Ova utakmica će biti jedan od naših tipova i analiza, pošto smatramo da postoji value na jednom marketu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na sedmoj poziciji Grupe A sa dve pobede, četiri nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 16 postignutih i 15 primljenih golova. Ono što se može reći o ovoj ekipi je činjenica da imaju sasvim sigurno najpoznatije trenersko ime na klupi u vidu Rafe Beniteza, ali da do sada rezultati nisu onakvi kako to menadžment očekuje. Vidljiv je jasna pomak u poslednjih nekoliko utakmica, jer je Dalian PRO odigrao nerešeno protiv Evergrandea i Suninga, koji su realno bolje ekipe od njih i pobedio nezgodni Luneng i slabašni Henan. Očekujemo da na ovoj utakmici igrači Dalian PRO budu maksimalno motivisani, pošto je ovo utakmica od 6 poena za obe ekipe.

Njihovi protivnici, ekipa Shenhua se nalazi na četvrtoj pozicijiji iste te grupe i ali oni sa druge strane igraju dosta slabije nego na početku nacionalnog provenstva. Oni na poslednjih pet utakmica nisu pobedili i imaju tri nerešene (Henan, Shenzhen i Luneng) i dva poraza (R&F i Evergrande). Ekipa je prepuna stranaca koji su u godinama i nisu u najboljoj formi što se odražava na rezultate.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 12 puta i rezultati su vrlo izjednačeni. Naime, domaćin je pobedio 3 puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 5 puta. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, a pre mesec dana kada su igrali prvi put bilo je nerešeno 2-2.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, Dalian PRO se nalazi u usponu forme i imaju fantastičnog trenera na klupi koji očigledno zna ta tempira formu. Dalian PRO ML (da Dalian PRO pobedi na ovom meču ili u žargonu “kec na domaćina”), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.90 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos