DALIĆ OBJAVIO POPIS: Navijači ističu dvojicu kojih nema na spisku! Evo o kome se radi…

Stex
20 svibnja, 2024
1377 Views

Navijači su izrazili nezadovoljstvo zbog nekoliko stvari nakon što je izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, objavio popis igrača koji će putovati na Europsko prvenstvo. Turnir će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj, a Hrvatska će se nadati dobrim rezultatima u skupini s Italijom, Španjolskom i Albanijom.

Mnogi navijači su se pitali zašto Josip Brekalo nije na popisu, te su se također zapitali što je Nediljko Labrović učinio da zasluži mjesto ispred Dominika Kotarskog.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

“Daliću, priznajem sve tvoje uspjehe, ali ne mogu prihvatiti da je Kotarski, koji je osvojio Grčku ligu braneći konstantno u ligi i Europi do četvrtfinala, bio ispred Ivušića iz ciparske lige, iako ne osporavam Ivušića kao golmana. Dominik zaslužuje biti ispred Nediljka i Ivice!”

“Gdje je Breks???????”, “Zašto Brekalo nije ni na pretpozivu?”, “Kotarski je bolji od Labrovića i Ivušića”, “Sramota je zvati Labrovića dok Kotarski s PAOK-om osvaja grčku ligu. Također je izbacio Hajduk i Dinamo iz europskih natjecanja”, napisali su navijači.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex