Dalian PRO – Guangzhou R&F: Analiza utakmice

Milos
15 kolovoza, 2020
356 Views
nogomet tipovi

Subota nam nudi dosta interesantnih utakmice, te što se tiče naših tipova i analiza druga utakmicak oju ćemo tipovati dolazi iz nama omiljene Kineske Super Lige, popularne CSL. Dakle druga utakmica koja nam se sviđa igra se na stadionu Dalian Sports Center u Dalianu, sastaju ekipe Dalian PRO i Guanghzhou R&F. Imajući u vidu kako ove ekipe igraju, smatramo da postoji odličan value na jednom marketu.

Domaća ekipa Dalian PRO se nalazi na pretposlednjoj poziciji svoje grupe sa vrlo nestabilnom igrom i rezultatima. Ipak, ono što je simptomatično ko dove ekipe je to da igraju na veliki broj golova i da vrlo često i pored poraza znaju da postižu golove. To je i normalno kada u svojoj ekipi imaju iskusne igrače kao što je Marek Hamsik i Salomon Rondon. Na poslednjih pet susreta odigrali su svih pet susreta da obe ekipe postignu pogodak, što je jako lep trend.

Njihovi protivnici, ekipa Guanghzhou R&F se nalazi na poslednjem mestu tabele, ali ono što je simptomatično kod njih je neverovatni manjak sreće koji su imali na nekim utakmicama do sada. Na primer na prošlom meču protiv Suninga su promašili penal i veliki broj izglednih šansi i uspeli da izgube rezultatom 0-2. Zahavi igra odlično, ali nikako nema podršku ostalih stranaca, kao što su Dembele i Rentinho. Ipak, smatramo da je relano da na ovom meču gosti postignu makar jedan pogodak.

Očekivani sastavi

Tek ujutru će biti izbačeni sastavi timova, neposredno pred meč, ali to i nije bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 12 puta, i rezultati su prilično izjednačeni, pošto je domaća ekipa pobedila 5 puta, nerešeno je bilo 4 puta, a gosti su pobedili 3 puta. Što se tiče golova na poslednja dva meča je bilo izrazito mnogo golova i obe ekipe su postigle pogodak. Pre toga je bilo mečeva sa dosta pogodaka takođe.

Predlozi za tipovanje

Imajući u vidu kako ove dve ekipe igraju, smatramo da je ovde najbolje igrati na golove sa obe strane, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals & BTTS (da obe ekipe postinu pogodak i da bude više od dva gola na ovom meču), koja opklada se plaća odličnom 1.80 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”bet365 kladionica” ]
Author Milos