Den Bosch – Almere City: Analiza utakmice

Milos
5 listopada, 2020
294 Views
nogomet tipovi

Juče smo pauzirali sa našim analizama i tipovima iz prostog razloga što nismo uspeli da pronađemo pravu utakmicu koja bi imala dovoljno value-a za nas. Vrlo je bitno napomenuti u ovom trenutku da naprosto nije moguće svaki dan tokom godine pogađati utakmice i da je uvek bolje preskočiti dan ili dva, nego juriti sumnjive kvote i linije, samo da bi se igrala neka utakmica. Ovo iz razloga što je bolje ne igrati nego gubiti pare, a ako imate potrebu da svaki dan igrate utakmice, možda imate i problema sa kockanjem, te ne bi bilo loše da potražite pomoć porodice i prijatelja. Danas tipujemo utakmicu druge Holandske lige, gde na stadionu De Vliert igraju ekipe Den Bosch i Almere City.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 12-toj poziciji Holandske druge lige, sa vrlo izraženim kvalitetnim partijama na domaćem terenu i izrazito lošim igrama na gostovanju. Naime, oni su na domaćem terenu pobedili obe utakmice (Dordecht 2-1 i MVV 2-0), dok su tri puta gostovali i tri puta izgubili (De Graafschap 2-4, NAC Breda 1-2 i Telstar 1-6). Danas im gostuje jedna vrlo kvalitetna ekipa Almere City i pitanje je da li će Den Bosch biti u mogućnosti da održi nepobedivost na domaćem terenu.

Njihovi protivnici, ekipa Almere City se trenutno nalazi na drugoj poziciji na tabeli, a ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da imaju vrlo kvalitetnu odbranu. Oni su na 5 utakmica ove sezone primili samo 4 pogotka, što je impresivan rezultat za Holandsku Drugu ligu u kojoj obično ima puno golova. Almere želi da pobedom nastavi poteru za trenutnim liderima, ekipom NAC Brede.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe van der Ven nema većih problema sa sastavom tima, dok trener gostiju Tobiasen ne može da računa na Belgijance, štopera Lesqui i veznjaka Emmers koji su obojica povređeni, dok Hammouti se vraća nakon povrede.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 32 puta do sada, domaći su pobedili 15 puta, 5 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 12 puta. Što se tiče golova, bilo je šarenih rezultata, odnosno utakmica sa mnogo, ali i malo golova, ali na poslednjih 6 utakmica , čak 4 puta je bilo više od dva gola. Takođe, na 4 od poslednjih 6 utakmica viđeno je da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Nema nikakve sumnje da je Almere City kvalitetnija ekipa ovde i da bi morali da odnesu pobedu na ovom meču. Ipak, Den Bosch je vrlo kvalitetna domaćinska ekipa, te iz tog razloga idemo na malo sigurniju opciju od čiste pobede gosta. Smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Almere City -0.25 AH (da Almere pokrije -0.25 liniju azijskog hendikepa, NEMA U LOKALNIM KLADIONICAMA), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”22bet kladionica” ]
Author Milos