Deportes Iquique – U. De Chile: Analiza utakmice

Milos
9 rujna, 2020
279 Views
nogomet tipovi

Nažalost, kvote na nama omiljenu Kinesku Super Ligu su toliko loše da ne želimo da nasednemo na kladioničarsku zamku i uzimamo niske kvote ili nepovoljne hendikepe. Jednostavno ćemo da preskočimo ove dve utakmice i da se fokusiramo na neke druge lige. Dobro vam je poznato da obožavamo da tipujemo čudne i daleke lige, te ćemo se danas preseliti ponovo na Južno Američki kontinent, ali ne u Brazil, nego u Čile gde je na redu 10-to kolo Prve Lige. Jedan od naših tipova i analiza, dolazi iz ove lige, gde se na stadionu Tierra de Campeones sastaju ekipe Deportes Iquique i U. de Chile.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na 11-toj poziciji lige sa tri pobede, dve nerešene i četiri poraza, uz gol razliku od 11 postignutih i 14 primljenih golova. Ono što je interesantno ko dove ekipe je činjenica da igraju relativno efikasno i da su na dosta utakmica ove sezone postizali, ali i primali pogotke.

Njihovi protivnici, ekipa U. de Chile se nalazi na 4-toj poziciji sa četiri pobede, četiri nerešene i samo jednim porazom, uz gol razliku od 18 postignutih i 10 primljenih pogodaka. Na gostovanjima ove sezone su posebno efikasni, jer imaju 3.80 golova u proseku i 4 puta su od 4 utakmice išli preko granice od 2.5 gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera nemaju previše problema sa sastavim tima, te se može očekivati da obe ekipe igraju sa najboljim sastavima.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 26 puta i rezultati su kompletno na strani gostujuće ekipe. Naime, domaćin je pobedio 3 puta, 9 puta je bilo nerešeno, a gost je pobedio 14 puta. Što se golova tiče bilo je šarenih rezultata, ali na 4 od poslednjih 7 utakmica je viđeno više od dva gola.

Predlozi za tipovanje

Kao što smo već napomenuli, obe ekipe znaju da odigraju vrlo efikasno. Domaći u proseku igraju na 2.6 golova po utakmici, a gosti na 3.80 na gostovanjima i ove dve ekipe su odlično ofanzivno posložene, te smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu više od dva gola, ili u žargonu “3+ golova”), koja opklada se plaća više nego odličnom 1.75 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos