Deportivo Aves – Porto: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Vikend je bio blago rečeno čudan, ali ono što je posebno važno je činjenica da smo uspeli da pogodimo TIket Dana i da napravimo ogroman profit of preko +80 unita. Ipak, ne treba spavati na lovorikama, a naši tipovi i analize stižu svakodnevno, što smatramo da je vrlo dobro, posebno nakon dva meseca koji su prošli gotovo bez sporta. Danas imamo dve utakmice koje nam se sviđaju, a jedna od njih se igra u okviru Portugalske Prve lige, gde na gradskom stadionu domaća ekipa Deportivo Aves dočekuje lidera prvenstva, ekipu Porta.

Domaći sastav, se nalazi na nezavidnoj poslednjoj poziciji i ove sezone igraju blago rečeno katastrofalno. Na domaćem terenu imaju 3 pobede, 0 nerešenih i čak 10 poraza, a od početka lige nakon pauze nastavili su tamo gde su stali pošto su izgubili od Belenesesa 0-2 i Tondele 0-2. Ništa ne štima u ovoj ekipi i sad kao so na ranu dolazi lider prvenstva Porto, koji nikako ne sme da se igra, pošto Benfica duva za vratom.

Njihovi protivnici, ekipa Porta ove sezone ima 9 pobeda, 2 nerešene i 2 poraza na gostovanjima, a od nastavka šampionata imali su jednu pobedu u prošlom kolu 1-0 protiv Maritima i poraz 1-2 od ekipe Famalicao na gostovanju, iako su vodili 1-0. Interesantan podatak je činjenica da je jedina dva gola postigao igrač koji se zove Corona!

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igače spremne, nema velikih problema sa sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 11 puta, i rezultati su na strani gostiju, jer je Porto pobedio 10 puta, jednom je bilo nerešeno, a domaćini su pobedili ni jednom. Što se golova tiče četiri od poslednjih 7 utakmica je videlo dva ili više golova u mreži Avesa.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Razlika u kvalitetu je ogromna i samo je pitanje po nama sa kolikom razlikom će Porto pobediti. Nakon dve neubedljive utakmcice smatramo da ce neko morati da plati račun. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Porto -2 AH (da Porto pobedi sa minimum dva gola razlike na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 2.04 kvotom u sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news