Deportivo Ocotal U20 – Walter Ferreti U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Nastavljamo našu igru po Nikaragvi, i nastavljamo da pratimo ekipu koja do sada nije razočarala i koja nam je donela tri uzastopna pogotka, bez da smo se nerviarali uopšte, ekipa Walter Ferreti U20. Zaista je teško ovih dana biti produktivan i profitabilan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom, te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon dva dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav, ekipa Deportivo Ocotal U20 se trenutno nalazi na 7-oj poziciji šampionata, bez većih bojazni da će se naći u zoni ispadanja. Na domaćem terenu igraju odlično ove sezone, što je nekako posalo pravilo u ovoj ligi. Naime, Ocotal na domaćem terenu ove godine ima 4-2-2 rekord, a na domaćim utakmicama pada u proseku 2.87 golova.

Njihovi protivnici, Walter Ferreti se trenutno nalazi na petoj poziciji tabele sa 6 pobeda, četiri nerešene i pet poraza. Oni su pre samo tri nedelje bili na trećoj poziciji šampionata, ali serija lošijih rezultata rezultirala je padom na tabeli. Ono što je specifično za ovu ekipu je činjenica da igraju na mnogo golova i kada pobeđuju i kada gube, pa su tako u poslednjem kolu na domaćem terenu igrali 2-2 sa Real Madriz U20 ekipom. Oni na gostovanjima u proseku igraju utakmice sa tačno četiri gola.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom do sada, ove sezone početkom marta, kada je na domaćem terenu Walter Ferreti postigao tri pogotka, za pobedu 3-1. Generalno, domaći su vrlo efikasni, jer su na poslednjih 10 utakmica čak sedam puta išli na tri ili više golova, dok su gosti od poslednjih deset susreta svih deset puta išli na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju opet. Obe ekipe igraju dobro na golove, a Walter Ferreti je prava mašina za iste. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova, odnosno da pokriju O3 Azijsku liniju za golove), koja opklada se plaća solidnom 1.68 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news