DINAMO: “Nije još gotovo, idemo po trostruku krunu!”

Stex
14 svibnja, 2024
827 Views
slika: peakpx

Dinamo i Rijeka će se sukobiti na Maksimiru u srijedu u 19 sati u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Zagrebačka momčad je na društvenim mrežama najavila ovaj susret videom koji prikazuje slavlje njihovih igrača Brune Petkovića i Stefana Ristovskog na Maksimiru. “Prošlo je dosta vremena, prijatelju moj”, kaže Petković u tom videu.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

“Dobro je, bila je duga godina, ali još nismo gotovi! Idemo po trostruku krunu! Očekujemo sutra pun Maksimir i gromoglasne navijače s tribina koji će povesti naše lavove do još jedne pobjede. Svi na Maksimir!”, objavio je Dinamo, koji je prošle subote osigurao naslov prvaka u SuperSport HNL-u.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica
Author Stex