Dinamo Zagreb – Atalanta: Analiza utakmice

tipovi i analize

Grupno takmičenje u Ligi Prvaka će sasvim sigurno biti iznimno zabavno ove sezone, te iz tog razloga se unapred radujemo i nadamo da ćemo biti u mogućnosti da ostvarimo znatan profit na kladionicama igrajući ovo takmičenje. Danas se u Zagrebu na stadionu Maksimir sastaju dve vrlo interesantne ekipe, o kojima smo već pisali u prošlosti i na čije utakmice smo postavljali tipove. Sasvim smo sigurni da nas očekuje jedna zabavna i zanimljiva utakmca, posebno imajući u vidu kako igraje ove dve mlade ekipe.

Domaća ekipa, Dinama iz Zagreba je imala mukotrpan put kroz kvalifikacije kako bi došli do grupne faze. Ruku na srce nisu imali pretežak posao što se tiče protivnika, ali sama činjenica da su morali odigrati tri runde kvalifikacija dovoljno govori o tome da je ova ekipa prošla težak put. Ekipa Dinama je prilično mlada i puna vrlo talentovanih igrača, od kojih se očekuje da budu budućnost Hrvatskog nogometa. Na svom terenu znaju da kiksaju, kao na primer protiv Ferencvarosa, kada su se morali vaditi na drugoj utakmici, te smatramo da postoji value na jednom kladioničarskom marketu. Dinamo na poslednjih sedam susreta ima omjer od četiri pobede, dve neodlučene i jednog poraza.

Gosti iz Italije, ekipa Atalante iz godine u godinu doživljava lagani rast popularnosti i poštovanja među svetskog fudbalskom populacijom. Lagano su napredovali i od jednog provincijskog kluba, postal jedan od jačih klubova Serie A, koji ove godine igra Ligu Prvaka. Ekipa je jako lepo posložena, igraju napadački fudbal i sa njima nikada nije dosadno. Prošle sezone u Ligi Europe igrali sun eke vrlo interesantne mečeve sa mnogo pogodaka. Na poslednjih sedam susreta imaju omjer od tri pobede, nula neodlučeni i četiri poraza.

Očekivani sastavi

Koliko smo uspeli da saznamo iz lokalnih medija, ni jedan od trenera nema većih problema sa sastavom time, te se može očekivati da će najbolji igrači istrčati na teren stadiona Maksimir i pružiti gledaocima jednu vrlo zanimljivu fudbalsku predstavu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve momčadi nisu igrale do sada nikada u svojoj istoriji i ovo će biti prvi susret između njih. Iz tog razloga ne možemo pratiti trendove što se tiče međusobnih duela, ali možemo pogledati kako ove dve ekipe inače igraju. Dinamo je uglavnom dominantan u domaćem prvenstvu i igra protiv timova koji se 90 minuta brane, te su njihovi rezultati uglavno na malo golova, dok sa druge strane Atalanta igra ludačke utakmice sa puno ritma, tempa i golova.

Predlozi za tipovanje

Konačan ishod na ovoj utakmici je gotovo nemoguće predvideti, te smo mi krenuli da tražimo alternativne markete za klađenje i uvideli da je jedan market izrazito interesantan za postavljanje opklade. Naime, mi smatramo da je nabolja oklada na ovoj utakmici odigrati BTTS (Both Teams To Score – Oba tima postižu pogodak), koja oklada se plaća solidnom 1.70 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Relevant news