Diosgyor – Ujpest: Analiza utakmice

MilosNS
28 travnja, 2021
471 Views
dvtk ujpest

Na pravom ste mestu! Portal SPORTSKE-KLADIONICE.COM svakodnevno svojim čitaocima omogućava da čitaju najbolje prognoze utakmica za danas! Stoga, bez previše uvoda, pogledajmo kakva je danas ponuda i koji je to top pik za četvrtak 29.04.2021. godine.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno čitaocima dajemo predloge, a najbolji predlog tog dana nazivamo Tip Dana. Ponekad, kada je ponuda velika i kada ima dovoljan broj utakmica, onda objavljujemo jedan „ludi tiket“, koji možete naći ovde: Tiket Dana, sa kojim tiketom pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu od klađenja našim čitaocima.

Danas se odlučujemo za utakmicu koja se igra u okviru Mađarske NB1 Lige, gde se sastaju ekipa Diosgyor i Ujpest.

Diosgyor

Kako je ostalo svega dva kola do kraja, računica za ekipu Diosgyor je jasna. Oni moraju da uzmu šest bodova i da se nadaju da će Honved da kiksa na jednoj utakmici. Nije realno da Honved kiksa u poslednjem kolu kada dočekuje poslednjo-plasiranu ekipu Budaforkija, koja je već prežaljena. To bi bio veliki poduhvat za Diosgyor koji je napravio već tri vezane pobede uz poslednja tri kola, jer su redom padali Budafoki 2-1, Puskas 2-1 i Kisvarda u poslednjem kolu 1-0.

Ujpest

Sa druge strane, Ujpest je siguran na sredini tabele, ne mogu do Evrope, a takođe ne mogu ni da ispadnu i njihova motivacija je na totalnoj nuli što se tiče ovog meča. Naravno, nije isključeno da žele da pomognu jednoj ili drugoj ekipi, a generalno ove sezone oni su jedna vrlo kvalitetna ekipa za igranje na golove. Mnogo primaju, ponekad postižu, a sve u svemu vrlo često idu u 3+.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 48 puta do sada i Ujpešt ima više pobeda, ali ono što je mnogo bitnije je činjenica da na poslednjih 7 susreta čak 4 puta je viđeno 3 ili više golova i takođe 4 puta je viđeno da obe ekipe postignu pogodak.

Predlozi za tipovanje

Gledajući kako ove dve ekipe igraju, trenutnu formu, kao i poziciju na tabeli, te motivaciju, smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 2.5 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova na meču), koja opklada se plaća solidnom 1.82 kvotom u sportskoj kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica Bet365 ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 25 u besplatnim opkladama, odmah nakon registracije i prvog depozita!

Bet365 Kladionica

4.6/5
  • Autentičan i prepoznatljiv dizajn
  • Zanimljivi i inovativni bonusi i promocije
  • Perfektna platforma za klađenje uživo
  • Širok izbor depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična korisnička podrška
  • Bet Builder opcija
  • Margine ponekad znaju biti visoke
  • Opasnost od blokiranja i suspenzije računa
100% do 25 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.