Diriangen U20 – Walter Ferreti U20: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Teško je ovih dana biti produktivan sa našim Tip Dana analizama i tipovima pošto je svima poznato stanje sa Corona Virusom te su svetske asocijacije i federacije sasvim opravdano odlučile da ugase sport na neko vreme, što možda i najteže pada online sportskim kladionicama, pošto nemaju šta da ponude hordama kladioničara, koji sada ne znaju šta će od sebe. Mnogi će se okrenuti kazino igrama, neki čak i virtuelnim igrama, a mi tražimo lagano, bez pritiska po koju utakmicu koje je vredna igre. Nakon nekoliko dana pauze danas ćemo tipovati i analizirati utakmicu koja se igra u okviru U20 lige Nikaragve, koja je jedna od liga u kojoj se igraju utakmice bez pauze.

Domaći sastav se trenutno nalazi na poslednjoj poziciji tabele sa samo jednom pobedom, četiri nerešene i čak sedam poraza od 12 odigranih utakmica. Ipak, ono što se može videte iz njihovih dosadašnjih utakmica je činjenica da oni koliko toliko bolje igraju na domaćem terenu, gde su od šest susreta uspeli da ostvare jednu pobedu, tri nerešene i samo dva poraza uz gol razliku od sedam postignutih i devet primljenih golova. Iz tog razloga smatramo da bi oni mogli i večeras da šruže jednu solidnu fudbalsku predstavu i makar malo namuče favorizovanu ekipu Walter Ferreti U20.

Njihovi protivnici, se nalaze u mnogo boljoj poziciji, pošto se nalaze na trećoj poziciji tabele sa 6 pobeda, dve nerešene i četiri poraza. Na gostovanjima ove sezone imaju skor od dve pobede, jedne nerešene i tri poraza, što pokazuje da je njima domaći teren tvrdjava a da na gostovanjima igraju prilično slabo. Gostujuća ekipa je vrlo efikasna, te u proseku igraju utakmice sa 3.8 golova po meču, dok domaći igraju u proseku utakmice sa 2.8 golova po meču.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve igrače spremne, mada su informacije iz ovog dela sveta prilično limitirane.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale jednom do sada, ove sezone početkom marta, kada je na domaćem terenu Walter Ferreti pobedio rezultatom 4-1. Generalno, gosti su vrlo efikasni jer su na poslednjih 10 utakmica čak devet puta išli na tri ili više golova, dok su domaći od poslednjih deset susreta šest puta išli na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu kvotu. Gostujuća ekipa je ove sezone kvalitetnij ekipa, dok domaći na svom terenu mogu napraviti mini iznenađenje i postići koji pogodak. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 3 Goals (da obe ekipe postignu tri ili više golova, ako bude tačno tri ulog se vraća), koja opklada se plaća predobrom 1.90 kvotom u online sportskoj kladionici Bet365.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news