Dordrecht – Telstar: Analiza utakmice

Milos
28 ožujka, 2021
647 Views
dordrecht telstar

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje prognozere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, nema mnogo fudbalskih utakmica u ponudi, ali zato smo ipak uspeli da pronađemo jednu utakmicu koja je dovoljno kvalitetna da bi bila odigrana. U Holandskoj Eerste Divisie, u gradu Dordrecht, sastaju se domaća ekipa Dordrechta i gosti ekipa Telstar.

Dordrecht          

Ekipa Dordrechta ima prilično lošu sezonu i trenutno se nalaze na pretposlednjoj 19-toj poziciji koja garantuje ispadanje iz lige. Na sreću ni ekipe koje su iznad njih nisu mnogo bolje i razlika u poenima je takva da se domaća ekipa uz jednu bolju seriju može izvući ispadanja. Na domaćem terenu ove sezone imaju skor od tri pobede, tri nerešene i osam poraza, i gol razliku od 16 postignutih i 28 primljenih pogodaka. Na poslednje tri domaće utakmice su išli u GG 3+, što pokazuje da su spremni za borbu.

Telstar

Gostujuća ekipa, slobodno možemo reći igra solidno ove sezone, nalaze se na devetoj poziciji. Njima su takođe potrebni bodovi, pošto se bore sa ekipama Rode i Volendama za osmu poziciju koja vodi u play off. Na gostujućim terenima ove sezone imaju pet pobeda, tri nerešene i šest poraza uz gol razliku od 17 postignutih i 21 primljeni pogodak. Oni takođe vrlo često idu u 3+, a takođe više puta ove sezone su išli na gostovanjima u GG 3+.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju gotovo sve igrače spremne za ovaj duel.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada, a rezultati su uglavnom izjednačeni, a ono što je posebno interesantno je činjenica da je na 4 od poslednjih 6 duela viđeno više od dva pogotka i da su obe ekipe postigle pogodak.

Predlozi za tipovanje

Već smo napisali zašto smatramo da bi obe ekipe trebalo da grizu na ovom meču, te da je najbolje na ovoj utakmici odigrati GG 3+ (da obe ekipe postignu pogodak i da bude više od dva gola), koja opklada se plaća solidnom 1.97 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos