Dynamo Dresden – Greuther Furth: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Navikli smo naše čitaoce da naši tipovi i analize stižu svakodnevno, te nećemo razočarati ni danas, pošto smo uspeli da nađemo jednu izrazito zanimljivu utakmicu, koja se igra u okviru druge Nemačke Bundeslige, gde na stadionu Rudolf – Harbig, domaći sastav koji se bori za goli život, dočekuje ekipu koja je u katastrofalnoj formi, Greuther Furth. Mislimo da su kladionice ostavile dosta prostora na jednom marketu, te ćemo probati da iskoristimo taj ugao sa jednom, čini nam se pametnom opkladom.

Domaći sastav, se nalazi na poslednjoj 18-toj poziciji šampionata i potrebno je da skupe što više bodova do kraja šampionata (još 4 kola) kako bi eventualno izbegli relegaciju. Ono što je dobro za domaći sastav je činjenica da imaju 2 utakmice manje od svojih direktnih konkurenata Wehena i Karlsruhea. Od momenta kada je prvenstvo ponovo počelo Dresden je naređao jednu pobedu i dva poraza, ali oni zaista moraju da daj 120% svojih mogućnosti kako bi ostali van zone ispadanja.

Njihovi protivnici, Greuther Furth se nalazi na sigurnoj 11-toj poziciji i potreban im je samo jedan bod u naredna četiri kola da bi 100% obezbedili opstanak u drugoj ligi i sledeće godine. Od restarta šampionata se nalaze u problemu, pošto su izgubili dve utakmice i jednom su igrali nerešeno. Na gostovanjima ove sezone Furth ima 3-6-5 rekord ove sezone, što pokazuje da nisu neka sila kada igraju van svog stadiona.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, pošto je ritam ubitačan i potrebno je malo rotirati svoje ekipe.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 15 puta, i rezultati su na strani gostiju, jer je Dresden pobedio tri puta, 4 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 8 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa malo golova, te under 2.5 izgleda kao solidna opcija.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Ponekad na kraju sezone treba imati hrabrosti i igrati na ekipe koje se nalaze na dnu tabele. Smatramo da je ovo možda i poslednja prilika za Dresden i da će dati sve od sebe da pobede na ovoj utakmici. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Dynamo Dresden +0.25 AH (da Dynamo ne izgubi i da pokrije +0.25 liniju Azijskog hendikepa), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news