Džeko se uključio u akciju pomoći mladiću kojeg su mlatili i tjerali da viče “Dinamo”!

Stex
27 siječnja, 2024
34 Views
Džeko se uključio u akciju pomoći mladiću kojeg su mlatili i tjerali da viče "Dinamo"! / slika: transfermarkt

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i istaknuta figura Fenerbahčea, Edin Džeko, pridružio se humanitarnoj inicijativi koju su pokrenuli navijači Hajduka u vezi sa slučajem maloljetnog mladića Igora iz Koprivnice. Igor je postao žrtva ponižavanja, fizičkog i verbalnog nasilja.

Portal Sportske-kladionice.com svakodnevno svim svojim čitaocima omogućava najbolje prognoze utakmica za danas.

Ukoliko po prvi put čitate naše prognoze, onda je potrebno da napomenemo da svakodnevno našim čitaocima nudimo i Tiket dana sa kojim pokušavamo da ostvarimo dodatnu zaradu svima koji nas prate.

👉 Top 5 Tipovi za Danas

👉 Tiket Dana

👉 Tip Dana

👉 Tipovi Košarka

👉 Tipovi Nogomet

Naime, snimak fizičkog i verbalnog zlostavljanja 20-godišnjaka s teškoćama u razvoju od strane dvojice maloljetnika zabilježen je krajem prošle godine u Koprivnici. Snimak prikazuje kako jedan od mladića tjera žrtvu da podržava Dinamo i šamara je. Na drugom snimku, žrtva je prisiljena javno izjaviti na društvenim mrežama da voli Dinamo, da je Dinamo najjači te da izrazi negativne stavove o Hajduku, dok je istovremeno izložena ismijavanju.

Budući da je Igor bio meta zbog svog navijanja za Hajduk, Torcida je reagirala i pokrenula akciju za pomoć mladiću i njegovoj majci Nadici, koji se suočavaju s financijskim poteškoćama. U sklopu ove akcije, Društvo prijatelja Hajduka Šibenik već je dostavilo drva za ogrjev Igoru i njegovoj majci, a uskoro će stići i dodatni pokloni, uključujući i posebno iznenađenje – dres od Marka Livaje s njegovim potpisom.

Edin Džeko se također uključio u ovu inicijativu. Potpisao je crtež mladog umjetnika pod imenom “arts by Patkljak”, a umjetničko djelo je stavljeno na aukciju. Džeko je izrazio svoju podršku donacijom od 500 eura, čime je oduševio navijače Hajduka, koji su ga odmah pozvali u klub s obzirom da je već jednom obećao da će zaigrati u bijelom dresu.

Zapratite nas:

Ako volite da se kladite sa nama i ako vam se sviđaju naši besplatni tipovi podelite iste na društvenim mrežama. Nakon toga slobodno uđite u našu besplatnu Viber grupu kako bi uvek bili u toku sa najnovijim tipovima i ponudama kladionica.

👉 Free Viber Grupa

👉 Instagram Stranica

👉 Facebook Stranica

Top Kladionice:

100 besplatnih vrtnji

Mozzart Kladionica

4.6/5
  • Odlična funkcionalnost sajta
  • Bezbednost korisnika
  • Široka ponuda sportova i marketa za klađenje
  • Aplikacije za mobilno klađenje
  • Primaju igrače iz Hrvatske
5 EUR Free Bet + 400 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Stex