EA7 Milano – Dinamo Sassari: Analiza utakmice

tipovi i analize

Već smo nekoliko puta pisali o tome kako je prilično teško naći value u Italijanskoj prvoj košarkaškoj ligi, posebno iz razloga što sudije često znaju da imaju čudan kriterijum, kao i da igrači ponekad izgube kompas pa krenu sa nerezonskim ispucavanjima. Iz tih razloga smo prilično selektivni kada je ova liga u pitanju, ali ove nedelje naprosto nismo mogli da ne odigamo ovu na papiru vrlo zanimljivu utakmicu gde će u Milanu domaća ekipa EA7 nakon vrlo naporne nedelje dočekati nezgodnu ekipu Dinamo Sassarija. Smatramo da je na jednom market postavljena linija pogrešna te ćemo probati to da iskoristimo.

Domaća ekipa EA7 Milano igra Euroleague takmičenje i ove nedelje su imali dupli program, pošto su prvo u utorak protiv Maccabi TA i pobedili, da bi u četvrtak igrali protiv Anadolu Efesa i izgubili. Sasvim solidno guraju u EuroLeague ove sezone i jedna su od najatraktivnijih ekipa. U domaćem prvenstvu imaju pet pobeda i četiri poraza, ali mora se uzeti u obzir da često rotiraju kako bi ostavili igrače svežim za evropske mečeve.

1xbet bonus

Dinamo Sassari sa druge strane ima šest pobeda i dva poraza u domaćem prvenstvu, kao i u okviru Champions League gde su takođe više nego solidni. Igraju brzu i atraktivnu košarku na mnogo poena što svakako odgovara navijačima koji su navikli na spektakl od strane Sassarija.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju sve svoje igrače spremne, nema povređenih, te se očekuje jedna prilično zabavna utakmica u svakom slučaju. Pitanje je koliko će Messina rotirati u svakom slučaju.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su odigrale u poslednje dve sezone sedma međusobnih duela, Dinamo Sassari je imao više uspeha pošto su dobili čak pet od tih sedam susreta, ali ono što je posebno interesantno je činjenica da je gotovo svaki susret išao debelo preko 160 poena. Te mi smatramo da je ovo izrazito zanimljiv trend imajući u vidu ponuđenu liniju.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču napravile grešku na marketu za broj koševa. Naime, linija je postavljena na 157.5 što je po svim parametrima koje mi gledamo pomalo nisko. Naime, napisali smo vam trendove, a posebno moramo istaći da ove dve ekipe često znaju igrati i produžetke. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 157.5 points (oba tima da postignu 158 ili više poena, uključujući i produžetke), koja opklada se plaća solidnom 1.83 kvotom u online sportskoj kladionici 1xBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz Srbije, koji se nalazi ovde.

1xbet bonus

Relevant news