Efes – Bayern Munich: Analiza utakmice

Milos
17 studenoga, 2020
379 Views
košarka tipovi

Ova nedelja nam donosi baš veliki broj košarkaških utakmica pošto se igra duplo kolo u svim evropskim tkamičenjima, a što se tiče tipova i analiza, kao i uvek pokušaćemo da nađemo najbolje utakmice za klađenje, kako bi našim čitaocima doneli profit na kladionici. Danas nam se najviše sviđa jedna utakmica koja se igra u okviru Euroleague, gde u Istanbulu, domaća ekipa Efesa dočekuje najveće iznenađenje Eurolegaue do sada, ekipu Bayern Municha.

Domaća ekipa Efesa je prošle sezone izgledala kao kaznena ekspedicija, te su svi očekivali od njih da nastave u istom ritmu i ove sezone. Međutim, povrede nekih igrača, pre svega Shane Larkina su ih malo usporili, te oni trenutno imaju 4 pobede i 3 poraza. Ono što je obećavajuće je serija od tri pobede u kojoj se nalaze, gde su dva puta na gostovanjima slavili protiv Olympiakosa i PAO, a na domaćem terenu su pobedili Maccabi TA.

Sa druge strane Bayern Munich pod trenerskom palicom Trichierija igra fantastično i trenutno imaju 6 pobeda i 2 poraza u okviru Euroleague. Ta dva poraza su bila u prvom kolu od Armanija i na gostovanju protiv Real Madrida, a na poslednjih 7 susreta imaju 6 pobeda. Ključ uspeha je u timskoj igri, jer realno Bayern ima prilično tanak roster u odnosu na mnoge ekipe u Eurolegaue.

Očekivani sastavi

Prava situacija sa igračim će se znati pred početak duela. Najverovatnije da Efes igra opet bez Dunstona, ali na teren bi se trebao vratiti Shane Larkin, koji je vrlo bitna karika.  

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo 4 puta tokom istorije i Efes je dobio sva 4 susreta.

Predlozi za tipovanje

Ovo je klasični situacioni pick. Bayern igra iznad svih očekivanja, a za dva dana očekuju CSKA na svom terenu. Imajući u vidu da domaći teren kod kladionica nosi oko 5 poena prednosti, ovaj hendikep je više nego zadovoljavajući. Stoga, naš predlog je da se odigra Efes -5.5HC (da domaća ekipa pobedi na ovom meču sa 6 ili više poena razlike), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.76 kvotom u kladionici Betwinner.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

BetWinner Kladionica

4.4/5
  • Velika pokrivenost sportova i kladioničarskih marketa
  • Odlična platforma za uživo klađenje
  • Solidne promocije za redovne korisnike
  • Odličan online kazino i veliki izbor slot igrica
  • Izgled sajta je pomalo zastareo
  • Dosta zabranjenih država
100% do 100 EUR Bonus dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos