Eindhoven – Excelsior: Analiza utakmice

Milos
9 listopada, 2020
522 Views
nogomet tipovi

Juče smo videli bar po nama iznenađenje, pošto je reprezentacija Srbije uspela nakon produžetaka i maestralnog gola Sergeja Milenković Savića da savlada reprezentaciju Norveške i da se kvalifikuje u finale kvalifikacija za Evropsko provenstvo. Danas, što se tiče naših tipova i analiza samo jedna analiza dolazi sa fudbalskih terena i idemo u Holandiju gde se u okviru redovnog kola druge lige igra jedan meč koji vredi ispratiti u singlu. Na Jan Louwers stadionu, domaća ekipa Eindhovena dočekuje Excelsior u jednoj nadamo se uzbudljivoj utakmici.

Domaća ekipa se trentuno nalazi na desetoj poziciji šampionata, a na domaćem terenu nisu briljirali do sada, pošto od tri utakmice imaju dve nerešene i jedan poraz. Ekipa je projektovana da se bori za play off, ali trenutno stvari ne idu željenim tokom, a da sve bude još gore, danas imaju ozbiljnih problema sa sastavom tima.

Sa druge strane Excelsior nije dobro počeo šampionat i trenutno se nalaze na 13-toj poziciji, ali na gostovanjima igraju iznenađujuće dobro, pošto od tri utakmice imaju dve pobede i jedan poraz. Ono što je specifično zan jih je činjenica da nisu tipična ekipa, uvek znaju da iznenade a danas će imati i malo lakši zadatak pošto su domćai u ozbiljnom problemu u zadnjoj liniji tima.

Očekivani sastavi

Trener domaće ekipe ne može da računa na dva igrača, i to na prvog i drugog golmana, pa će na terenu biti treći golman koji ima 18 godina i kome je odo profesionalni debi.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale 29 puta tokom istorije, i domaća ekipa je pobedila 8 puta, dok je 4 puta bilo nerešeno, a gost je pobedio na 17 mečeva. Što se golova tiče vrlo često ove dve ekipe igraju na mnogo golova, što se može očekivati i danas.

Predlozi za tipovanje

Obe ove ekipe mogu postići pogodak, a činjenica da je na golu domaćina praktično dete nam daje sigurnost da će biti golova na ovom meču. Stoga, naš predlog je da se odigra Over 2.5 Goals & BTTS (da bude više od dva gola na meču i da obe ekipe postignu pogodak, ili u lokalnim kladionicama igra „gg 3+“), koja igra se plaća za nas više nego solidnom 1.65 kvotom u kladionici 22Bet.

Ukoliko niste sigurni kako se igra na marketu Azijskog hendikepa, predlažemo vam da pročitate naš članak na tu temu i vidite zašto je AH ubedljivo najpopularniji kladioničarski market na svetu trenutno.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Milos