Eintracht Frankfurt vs. Rangers: Tipovi, savjeti i kvote 18.05.2022.

Dusan
17 svibnja, 2022
846 Views
Eintracht Frankfurt vs. Rangers

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati prognoze utakmica za danas u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit. Ako želite pogledati koji je to tip dana u top 5 po našem izboru, svratite na naš sajt i olakšajte sebi potragu za tipovima. Tu smo da Vam pomognemo i posavetujemo.

Stadion “Ramon Sanchez-Pizjuan” u Sevilli bit će poprište finala Europske lige između njemačkog Eintrachta iz Frankfurta i škotskog Rangersa. Početak utakmice na rasporedu je u srijedu u 21 sat.

Kladionice prije ovog susreta daju blagu prednost Bundesligašu, no momčad Giovannija van Bronckhorsta ove je sezone nekoliko puta pokazala da može napraviti štetu renomiranim europskim klubovima.

Eintracht Frankfurt

Nogometaši Eintrachta su finale izborili preko moćne Barcelone i londonskog West Hama, a zanimljivo je da su ključnu prednost u dvomečima stekli u glavnim gradovima Katalonije i Engleske. Time su nadmašili učinak momčadi iz sezone 2018/19 kada su u polufinalu ispali od kasnijeg osvajača naslova Chelseaja.

Jedna od glavnih karakteristika ove ekipe u tekućoj natjecateljskoj godini je šut s distance i prekidi. Nekoliko igrača ima razoran udarac iz daljine i lako može kazniti vratarevu neopreznost, dok razne akcije iz slobodnih udaraca uz nekoliko dodavanja mogu matirati protivničku obranu.

Najbolji igrač Eintrachta je srpski ofenzivni bek Filip Kostić koji igra svoju najbolju sezonu u karijeri i nalazi se na radaru velikog broja nogometnih velikana. Uz njega, tu je i Obite Evan Ndick, centralni bek, koji ima sjajnu sezonu, ali se ozlijedio u posljednjoj utakmici njemačkog prvenstva, a još se ne zna hoće li zaigrati u srijedu.

To može uzrokovati određene probleme treneru Oliveru Glasneru, jer je Martin Hinteregger već neko vrijeme izvan momčadi, pa bi neigranje dvojice važnih braniča mogao biti ozbiljan hendikep.

Rangers

S druge strane, trener van Bronckhorst također ima problema s ozlijeđenim igračima, ali u ovom slučaju oni su napadači.. Ovo finale će najvjerojatnije propustiti Alfredo Morelos i Kemar Roofe koji su već neko vrijeme izvan terena.

Nizozemski izbornik u posljednje vrijeme igra u formaciji s tri centralna beka, što ranije u sezoni nije bio slučaj, a takva mu je postavka donijela uspjeh u polufinalnim utakmicama s Leipzigom. Takva formacija daje još više prostora ofenzivnom beku Jamesu Tavernieru za sudjelovanje u napadnim akcijama, jer ne mora previše razmišljati o obrani.

Cijeli stručni stožer veseli se boljoj formi tandema koji je u siječnju stigao u Glasgow. Aaron Ramsey i Amad Traore nisu igrali dobro u prvim mjesecima u novom klubu, ali su u posljednjih nekoliko utakmica bili sjajni, tako da će vrlo vjerojatno u nekoj fazi utakmice biti na terenu.

Očekivani sastavi

Eintracht Frankfurt (3-4-2-1): Trapp; Toure, Ilsanker, Tuta; Knauff, Sow, Rode, Kostić; Kamada, Hauge; Borre

Rangers (5-4-1): McGregor; Barišić, Bassey, Goldson, Lundstram, Tavernier; Kent, Kamara, Ramsey, Wright; Ayodele-Aribo

Prijedlog za tipovanje

Mišljenja smo da će obje momčadi pažljivo i disciplinirano pristupiti utakmici, jer pobjednik nosi titulu pobjednika drugog najkvalitetnijeg europskog klupskog natjecanja, što će biti najbolji rezultat u novijoj povijesti kluba. Vjerujemo da ćemo gledati okršaj s malim brojem prilika za gol, te da će i jedni i drugi strpljivo čekati da suparnici naprave pogrešku koja bi se mogla “ostvariti”.

Stoga je naš prijedlog za klađenje tip under na margini od 2,5 golova, a najbolji tečaj za ovu igru nudi 22bet, 1,92.

Prijedlog za tipovanje: Under 2.5 goals

Tečaj: 1.92

Kladionica: 22bet

Ukoliko još nemate račun kod 22bet kladionice, možete preuzeti jako dobar BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje našeg portala od 100% na iznos uplate do 122 €.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Dusan