Elan Chalon – Champagne Reims: Analiza utakmice    

Sportske
2 lipnja, 2021
414 Views
košarka tipovi

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas, ponuda je prilično slaba, ali je nama zapala za oko utakmica koja se igra u okviru redovnog kola Francuske lige, gde se sastaju momčadi Elan Chalon i Champagne Reims.

Elan Chalon

Nije lako kladiti se na Francusku košarku pošto postoji veliki diverzitet između timova, odnosno pola lige igra brzo i lepršavo, a durga polovina sporo i dosadno, što je prilična problem za totale generalno. Ipak, danas smo pronašli utakmicu koja bi po našem mišljenju morala da ide na preko 180 poena, pošto igraju dve katastrofalno loše odbrane i dva solidna napada. Domaća ekipa se nalazi na 11-toj poziciji i igraju toplo hladno kako na domaćem, tako i na gostujućim parketima. Kod kuće u proseku na njihovim utakmicama ove sezone se viđa 162.46 poena.

Champagne Reims

Gosti su jedna ispod prosečna ekipa koja se ove sezone bori za opstanak. Trenutno se nalaze pri dnu tabele, a na gostovanjima imaju samo 3 pobede od 14 susreta. Što se totala tiče, oni su jedna vrlo brza ekipa, koja takođe ne poklanja puno pažnje odbrani, a na gostovanjima u proseku igraju utakmice sa 166 poena.

Očekivani sastavi

Nema još zvaničnih podataka o sastavima timova.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale mnogo puta do sada, a ono što je očigledno je da često igraju utakmice na veliki broj poena.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Over 168 points (da obe ekipe postignu 168 ili više pogodaka), koja opklada se plaća solidnom 1.81 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

4.9/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author Sportske