Elva – Paide II: Analiza utakmice

MilosNS
18 srpnja, 2021
642 Views

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Danas igramo utakmicu koja se igra u okviru redovnog kola druge lige Estonije, gde se sastaju dve interesantne ekipe, Elva i Paide II.

Elva      

Domaća ekipa je zapravo jedna ekipa skromnih mogućnosti, koja se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji u drugoj Estonskoj ligi. Oni nakon 11 odigranih susreta imaju svega tri pobede, nula nerešenih i čak osam poraza uz gol razliku od 16 postignutih i 26 primljena pogotka. Sasvim smo sigurni da će se ekipa Elva do kraja sezone grčevito boriti za opstanak u drugom rangu Estonskog fudbala.

Paide II

Gosti sa druge strane predstavljaju podmladak ekipe Paide, koja se takmiči u prvoj ligi Estonije i oni su ove sezone jedna od boljih ekipa. Naime, oni se nalaze na trećoj poziciji sa šest pobeda, jednom nerešenom i samo tri poraza i impresivnom gol razlikom od 29 postignutih i 13 primljenih golova.  Naravno, njihove performanse u mnogome zavise od činjenice da li pozajmljuju igrače iz prve postave.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, ali ništa previše bitno za naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale samo jednom i to ove sezone i Paide II je pobedio na prvom meču rezultatom 3-1.

Predlozi za tipovanje

Ovo će biti prava partija dve ekipe na terenu kojima trebaju bodovi, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati 4+ (da obe ekipe postignu 4 ili više golova na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u sportskoj kladionici 22Bet.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

22bet Kladionica

5/5
  • Odličan 22bet Live stream
  • Velika pokrivenost sportova i marketa
  • Niske margine i odlični tečaji
  • Neverojatan broj depozitnih i isplatnih metoda
  • Odlična i responzivna mobilna aplikacija
  • Profesionalna korisnička podrška
  • Sajt ponekad sporo reagira
  • Limitiranje profitabilnih igrača
100% do 122 EUR Bonus Dobrodošlice
Kladite se sada
Author MilosNS

Čovek koji je napisao prvi tip na stranici Sportske kladionice i koji je još uvek tu. Veteran sportskog klađenja, koji osim tipovanja sa uspehom piše edukativne članke na našoj stranici. Kada nije za tastaturom, svoje slobodno vreme provodi u prirodi zajedno sa svojom porodicom i prijateljima. Intersantno je i to da govori čak pet jezika i da ne postoji sport čija pravila ne zna.