Energetik BGU – Ruh Brest: Analiza utakmice

Milos
12 srpnja, 2020
324 Views
nogomet tipovi

Opet smo bili polovični u subotu sa našim tipovima i analizama, jer je Rosenborg lagano pokrio hendikep, ali Huesca je upala u crnu rupu prilično rano tokom meča i nije uspela da se izvuče iz iste do samo kraja. Danas nastavljamo sa tipovanjem i prva utakmica koja nam se sviđa je iz Beloruske lige, gde ekipa Energetika dočekuje jednu ekipu koja igra totalni anti fudbal, ekipu Ruh Brest na svom stadionu Haradski u Molodechnu.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na visokoj 4-toj poziciji šampionata, a na domaćem terenu su više nego dobri sa rekordom do sada od 4 pobede, 1 nerešene i 2 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 15 postignutih i samo 7 primljenih golova. Oni su generalno jedna od boljih defanzivnih ekipa, tačnije 4-ta najbolja ekipa u dosadašnjem toku šampionata, pošto primaju ispod 1 gola po utakmici u proseku.

Njihovi protivnici, Ruh Brest se nalazi na 11-toj poziciji šampionata, a na gostovanjima ove sezone imaju 2 pobede, 5 nerešenih i 1 poraz uz gol razliku od 8 postignutih i 6 primljenih golova. Oni takođe spadaju u jednu od najboljih defanzivnih ekipa, pošto su u dostadašnjem toku šampionata primili samo 13 golova na 16 ukupno odigranih utakmica.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih manjih problema sa sastavom tima, ali imajući u vidu važnost ovog meča za obe ekipe glavni igrači će biti na terenu.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije samo jednom, i tada je pobedila ekipa Energetika rezultatom 1-0, a jedna utakmica nije dovoljan pokazatelj nekih posebnih trendova, te iste nećemo koristiti prilikom odabira igre na ovom meču.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za golove, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Obe ekipe imaju zašto da igraju, i obema ekipama defanziva je jača strana. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Under 2.5 Goals (da obe ekipe postignu dva ili manje pogodaka na meču), koja opklada se plaća solidnom 2.00 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

[single_affiliate_xl title=”1xbet kladionica” ]
Author Milos