Intro

Engleska – Hrvatska: Analiza utakmice

engleska hrvatska

Ako volite da se kladite, ali često niste sigurni koje su to najbolje prognoze utakmica za danas, onda ste na pravom mestu! Eksperti sa portala Sportske-kladionice.com već godinama unazad spadaju u najbolje tipstere u regionu i redovno donose profit svojim čitaocima.

Svakodnevno na našem portalu možete pročitati analize i prognoze u vidu Tip Dana utakmice, odnosno najbolje utakmice za klađenje, ali i Tiketa Dana odnosno jednog ludog tiketa kojim naši čitaoci mogu da ostvare ekstra profit.

Konačno nakon godinu dana čekanja počeo je EURO 2021 i danas se sastaju selekcije Engleske i Hrvatske u utakmici prvog kola.

Engleska

Nakon što su napravili odlične rezultate na takmičenjima 2018 i 2019-te godine, Englezi sa punim pravom očekuju mnogo od svoje reprezentacije. Selektor Gareth Southgate je primio dosta kritika u poslednje vreme, ali on nastavlja da tera po svom i uspeh ove godine će svakako mnogo pokazati da li će on ostati na klupi i dalje.

Hrvatska

Reprezentacija Hrvatske sa druge strane se nalazi u lošoj formi, pa njihovi navijači pomalo strepe kako bi se ovo prvenstvo moglo završiti po kockaste. Lako su se kvalifikovali na ovaj šampionat, ali nakon toga su nastupili prilično loši mečevi u Ligi Evropa, a ni prijateljske utakmcie pred ovaj šampionat nisu bile ništa bolje.

Očekivani sastavi

Manje više tek po neka povreda, te se može očekivati da su gotovo najjače selekcije na terenu sutra.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale dosta puta do sada i rezultati su mešoviti.

Predlozi za tipovanje

Vrlo interesantan susret u svakom slučaju, ali mi smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Engleska -0.75 (da Engleska pokrije hendikep 0.75), koja opklada se plaća solidnom 1.65 kvotom u kladionici Bet365.

Trenutno sportska kladionica 22bet ima fantastičnu ponudu BONUSA DOBRODOŠLICE za nove korisnike, gde svaki čitalac portala Sportske-kladionice.com ima mogućnost dobijanja do 122 nakon registracije i prvog depozita!

Ukoliko pak niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu Azijskog hendikepa u klađenju, koji se nalazi ovde.

Ostale vijesti