Esbjerg – Horsens: Analiza utakmice

nogomet tipovi

Jučerašnji dan je bio polovičan što se tiče naših tipova i analiza, ali ono što je nabjitnije je činjenica da smo nastavili da ostvarujemo profit i pored činjenica da smo pogodili samo jedan od dva tipa. Danas nastavljamo istim tempom i dajemo vam naše predloge oko utakmica koje se igraju ovog četvrtka i koje mogu da se zovu Tip Dana. Prva utakmica koja nam se sviđa se igra u okviru Danske Prve Lige, Relegation Group gde na stadionu Blue Water Arena u Esbjergu sastaju domaća ekipa Esbjerga i gosti ekipa Horsensa.

Domaća ekipa se trenutno nalazi na poslednjoj 4-toj poziciji Relegation Grupe, a na domaćem terenu su do sada imali 3 pobede, 4 nerešenih i 6 poraza, uz prilično zanimljivu gol razliku od 14 postignutih i 18 primljenih golova. Od kada je ponovo počelo prvenstvo nisu se proslavili pošto imaju 1 pobedu, 2 nerešene i 3 poraza. Za njih je sezona realno završena i samo je pitanje motivacije samih igrača, koja je na današnjem meču upitna.

Njihovi protivnici, ekipa Horsensa se nalazi na 1-oj poziciji Relegation Grupe. Na gostovanjima ove sezone imaju 4 pobeda, 3 nerešene i 6 poraza uz gol razliku od 11 postignutih i 21 primljenog pogotka. Od kada je ponovo počelo prvenstvo imaju tri pobede, tri nerešene i nula poraza, što ih manje više stavlja u prednost što se forme tiče sa domaćom ekipom.

Očekivani sastavi

Oba trenera imaju nekih problema sa sastavom tima, ali to neće uticati na naš pik.

Raniji rezultati i trendovi

Ove dve ekipe su igrale tokom istorije 42 puta, i rezultati su na strani domaće ekipe. Domaćin je pobedio 16 puta, 14 puta je bilo nerešeno, a gosti su pobedili 12 puta. Što se golova tiče uglavnom su igrane utakmice sa dosta golova, te je na poslednjih 7 utakmica čak 4 puta igrano na tri ili više golova.

Predlozi za tipovanje

Zaista smatramo da su kladionice na ovom meču ostavile prostora na marketu za azijski hendikep, odnosno da su postavili prilično pogrešnu liniju. Domaća ekipa nema zašta da igra, dok gosti moraju da grizu. Iz tog razloga smatramo da je najbolje na ovoj utakmici odigrati Horsens 0 AH (da gostujuća ekipa ne izgubi na ovom meču), koja opklada se plaća solidnom 1.71 kvotom u sportskoj kladionici 1XBet.

Ukoliko niste sigurni šta ova oklada znači i kako da je postavite, te u kojoj kladionici da je odigrate, predlažemo vam da pročitate naš članak na temu najboljih kladionica za igrače iz regiona, koji se nalazi ovde.

Relevant news